banner564

Makenzi’de hentbol coşkusu

İskele Belediyesi tarafından organize edilen plaj turnuvası dün başladı

Makenzi’de hentbol coşkusu
banner598
İskele Belediyesi’nin katkılarıyla, KKTC Hentbol Federasyonu tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ve 2 gün sürecek 11. Plaj Hentbol Turnuvası bugün (19 Ağustos) İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun atışıyla başladı. İskele Belediyesi 2. Deniz Festivali bünyesinde yer alacak turnuva denizi ve sahili ile göz dolduran İskele Belediyesi Halk (Makenzi) Plajı’nda 19-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. 

160 sporcu mücadele edecek
3 kategoriden oluşan Havadis Gazetesi ile Cemer Su’nun sponsor olduğu 11. Plaj Hentbol Turnuvası’nda yıldız kızlarda 8, büyük erkeklerde 7, büyük kadınlarda 5 olmak üzere toplam 20 takım  mücadele edecek. Her bir takımı 8 sporcudan oluşan toplam 160 sporcunun ter dökeceği turnuva yarın ki(20 Ağustos) final karşılaşmaları ile son bulacak.  Yaklaşık 40 maçın sonunda ilk ikiye girmeye hak kazanan takımlara kupa ve madalyaları taktim edilecek. 

Sağlık birimi etkinlikler süresince Halk Plajı’nda 
Öte yandan oluşabilecek olumsuzluklara anında müdahale etmesi için İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nden 2 hemşire, etkinlikler süresince İskele Belediyesi Halk Plajı’nda görev alacak.  

Sadıkoğlu: Sağlıklı bireyler yetiştirmek hepimizin görevi
Turnuvanın açılış atışını yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu yıl 2.’si düzenlenen Deniz Festivali’ni Hentbol Turnuvası ile açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bu tür etkinlerin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını, daha sağlıklı bireyler yetişmesine olanak sağladığına dikkat çeken Sadıkoğlu böylesi anlamlı etkinliği İskele Belediyesi Halk Plajı’nda düzenleyen KKTC Hentbol Federasyonu yetkililerine de teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2017, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474