banner564

Makenzi’nin şampiyonları belirlendi

Yıldız kızlarda Carna, büyük kadınlarda Royal Canin ve büyük erkeklerde de Gerçek İnşaat mutlu sona ulaştı

Makenzi’nin şampiyonları belirlendi
banner598
KKTC Hentbol Federasyonu ile İskele Belediyesi'nin birlikte organize ettiği 11.İskele Plaj Hentbol Turnuvası dün tamamlandı. 8 yıldız kız, 5 büyük kadın ve 7 büyük erkek takımının mücadele ettiği turnuvada Carna, Royal Canin ve Gerçek İnşaat takımları şampiyonluğa ulaştılar.
Makenzi Halk Plajı’nda iki gün boyunca 20 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada dün sabah oynanan grup maçlarının ardından öğleden sonra da yarı final ve final karşılaşmaları oynandı. Yıldız kızlar finalinde Carna, Emlak Kıbrıs’ı, büyük kadınlar finalinde Royal Canin, Esentepe’yi ve büyük erkekler finalinde de Gerçek İnşaat, Pınar’ı ayni sonuçlarla 2-0 yenerek turnuvada şampiyonluğa ulaşan takımlar oldular.
Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyalarını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön, İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğulları, Hentbol Federasyonu MHK Başkanı Ediz Arıkan ve eski federasyon başkanlarından Barış Toprakçı ve Ozan Beysan verdiler.

Dereceye giren takımlar:
Yıldız Kız
1.Carna
2.Emlak Kıbrıs

Büyük Kadın
1.Royal Canin
2.Esentepe Belediyesi

Büyük Erkek
1.Gerçek İnşaat
2.Pınar

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473