banner564

Manchester United'dan aynı tarife

Manchester United'dan aynı tarife
banner598
Premier League'de ikinci haftanın açılış maçında Manchester United, deplasmanda Swansea City'yi 4-0 mağlup ederek ilk hafta West Ham United karşısındaki tarifesini yeniledi.
Eric Bailly'nin 45. dakikada Premier League kariyerindeki ilk golünü kaydetmesiyle soyunma odasına 1-0 üstün giren United, ikinci yarının son 10 dakikasında sırasıyla Romelu Lukaku, Paul Pogba ve Anthony Martial'in fileleri havalandırmasıyla farka koştu.
İki hafta sonunda 6 puan ve +8 averajla sezona fırtına gibi başlayan Jose Mourinho'nun öğrencileri, bu performanslarıyla tam 110 yıl sonra bir ilke imza attı. Kırmızı Şeytanlar 1907-08 sezonundan bu yana ilk kez ligde ilk iki maçında da en az 4 gol atmayı başardı.
Geçtiğimiz hafta Southampton deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan Swansea ise seyircisi önünde çıktığı ilk maçta da gol sevinci yaşayamadı.
Romelu Lukaku, Manchester United kariyerinde ilk iki Premier Lig maçında gol atan beşinci isim. Bunu daha önce başaran isimler Ibrahimovic, Martial, Macheda ve Saha'ydı.

Toplu sonuçlar
Swansea City-Manchester United: 0-4
Bournemouth-Watford: 0-2
Burnley-West Bromwich: 0-1
Leicester City-Brighton&Hove Albion: 2-0
Liverpool-Crystal Palace: 1-0
Southampton-West Ham United: 3-2

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2017, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474