banner564

Maraş güç depoluyor

Yeni sezona hazırlanan Maraş günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor

Maraş güç depoluyor
banner598
1.lig ekiplerinden Maraş Gençlik’te başlayan kamp çalışmaları aralıksız sürüyor. 28 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Girne Oskar Hotel’de gerçekleştirilen kamp oldukça güzel ortamda verimli bir şekilde geçiyor. Teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde gerçekleştirilen kampa 21 futbolcu katılırken, Sporcu sorumluları Murat Atınay, Hüseyin Özyalçın kafile başkanlığında 1 malzemeci yer alıyor. 

İlk hazırlık maçını kazandı
Dört gün boyunca devam edecek olan kamp programı çerçevesinde sabah antrenman akşam ise hazırlık maçları ile devam eden Mağusa’nın kırmızı beyazlı Maraş Gençlik, 1.lig beyaz grup ekiplerinde Ozanköy ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazandı. Antrenman temposunun her geçen gün artan Maraş Gençlik’te üçüncü hazırlık maçı 1.lig beyaz grup ekiplerinden Tatlısu ile bugün Beylerbeyi Dr.Ali Özsoy Stadı’nda yapacak. 

Takım içi uyum 
Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli oldu. Yeniden takım yaratılan Maraş Gençlik’te futbolcuların takım içi uyumu sağlanması için hazırlık maçlarına ağırlık verildi. Kampta futbol şube sorumluları Murat Altınay, Hüseyin Özyalçın’nın da futbolcular ve teknik kadro ile yakından ilgilenmesi moral motivasyonu üst seviyeye çıkardı. 

Hedef ligde kalıcı olmak
Maraş Gençlik’te sezon başında oluşturulan kadro ile “Ligde Kalıcı Olma” söyleminin yerine getirilmesi için çalışmalar sürerken, genç futbolcuların istek, arzu ve performanslarında farklılıkların yaşandığı gerek antrenmanlarda gerekse de hazırlık maçlarından ortaya çıkmaya başladı. Maraş Gençlik kamp boyunca çabukluk, koordinasyon, taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların istekli arzulu bir şekilde çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, çok iyi kamp süreci geçirdiklerine vurgu yaparak, güç depolamaya devam ettiklerinin altını çizerken, mevcut kadroya transfer edilen futbolcuların takım içi uyumu kısa sürede aşılması teknik kadro ve yönetimin yüzünü güldürdü. 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474