banner564

Maraş, Hamitköy’ü puansız gönderdi 2-1

 Maraş, Hamitköy’ü puansız gönderdi 2-1
banner598
Yer: Maraş Stadı
Hakemler: Serdar Bilgimer, Hakan Ünal, Mehmet Ekşici 
Maraş: Volkan, Baki, Mustafa, Eren, Ramazan, Sedat, Hamit(Emre), Gökhan(Çağlar), Hasan(Gökhan Demir), Hasan Özçelik, Orhan
Hamitköy: Kemal, Salih, Onur, Umut, Friday, Hüseyin, Ender, Hakan(Mehmet), Hasan(Mahmut), Özgür, Toykan

Maça rüzgarı da arkasına alan Maraş hızlı ataklarda etkili olmaya çalışırken, Hamitköy organize ataklarla etkili olmaya çalıştı.
Her 2 takım da uzun süre net gol pozisyon üretemezken, 35. Dakikada gelişen Hamitköy kontra atağında Hakan’ın pasına hareketlenen Özgür, kalesini terk eden kaleci Volkan’ı vücut hareketiyle yanıltırken, Volkan’ın altından geçen topu Özgür sol çaprazdan plase bir vuruşla filelere gönderdi. 0-1
İkinci devreye Maraş oldukça istekli başlarken, rüzgarın durması ile bu avantajını kullanamayan Hamitköy ise bu devrede zaman zaman Özgür ile bulduğu pozisyonlar haricinde varlık gösteremedi.
Dk 54 Gökhan’ın sağdan ortasında Hasan arka direkte kafa ile topu ağlara gönderdi. 1-1
Dk 60 Gökhan’ın uzak mesafeden güzel şutunu kaleci Kemal mükemmel çıkardı. Kornerden gelen topa Mustafa’nın vuruşu az farkla dışarı gitti.
Dk 62 Mahmut’un pasına hareketlenen Özgür’ün şutunu kaleci Volkan çıkardı.
Dk 82 Onur’un arkasına sarkan Emre, sağ çaprazdan sert bir şutla skoru belirleyen golü attı. 2-1
Centilmence başlayıp, saha içerisinde centilmence tamamlanan maç sonrasında maç boyu tribünlerden kötü sözler sarf eden bir Maraş taraftarının Hamitköy soyunma odasına girmek istemesi üzerine yaşanan gerginlik, polisin zamanında müdahalesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 05:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474