banner564

Maraş kampa giriyor

Birinci Lig’in yeni ekibi Maraş yeni sezon öncesi bugün başlayacak kamp ile güç depolayacak

Maraş kampa giriyor
banner598
Yeni sezon hazırlıklarına 16 Ağustos’ta başlayan Maraş Gençlik dün gerçekleştirdiği çalışma ile 1.hazırlık dönemini geride bıraktı. 1.Lig’de mücadele edecek olan Mağusa’nın kırmızı beyazlı ekibi Maraş Gençlik, yeni sezonun çalışmalarına teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenör Mustafa Özkaraman yönetiminde yoğun bir şekilde sürdürerek 6 haftalık 1.hazırlık dönemini geride bıraktı. Yeni sezona yönelik çalışmaların ilk bölümünde haftanın 6 gününde kondisyon, kuvvet ağırlıklı antrenmanlar ile geçen Maraş gençlik hazırlık maçları ile hazırlıklar devam ediyor. Maraş Gençlik hazırlık döneminin ikinci etabını bugün başlayacak 4 günlük yurt içi kamp ile devam edecek. 

Hazırlık dönemi yoğun geçiyor
Tarihinde ilk kez 1.Lig’de mücadele edecek olan ve kalıcı olma adına işi baştan sıkı tutan Maraş Gençlik, 6 haftalık hazırlık dönemi boyunca 26 antrenman 8 hazırlık maçları ile çalışma programı çok yoğun geçti. Maraş Gençlik 2.hazırlık dönemine bugün yapacağı hazırlık maçı ile başlıyor. Ligin başlamasına bir aylık süre olmasına rağmen Maraş Gençlik hazırlıklarına kamp çalışmaları ile ara vermeden devam edecek.      

Yeni takım yaratıldı
1.Lig Kımızı Grup’ta mücadele edecek olan Maraş Gençlik, yeni sezon öncesinde takım kadrosuna birçok oyuncu transfer ederek yeni bir takım yaratıldı. Maraş Gençlik Teknik Direktörü Ahmet Ogan’ın raporu doğrultusunda Kulüp Başkanı Hasan Oy, transfer komitesi yönetiminde sürdürülen transfer çalışmaların çoğu sonuçlanırken, transferi düşünülen iki üç futbolcu içinde görüşmeler sürüyor. Maraş Gençlik transferde Ogün Dursun, Doğan Gözütok, Reşat Özbilgen, Hasan Büke, Olgun Tekbıyık, Aziz Duyuran, Lawrence Ogbe, Süleyman Bayır, Anıl Haklıgör, Valentin Bandabura’yı transfer edildi. Bu arada sezon öncesi transfer edilen Uğur Aktaş takımdan ayrılarak süper ligi ekiplerinden Değirmenlik’e transfer oldu.  

Kamp başlıyor
Mağusa’nın kırmızı beyazlı ekibi Maraş Gençlik’te 1.hazırlık döneminin tamamlanmasının ardından 2.hazırlık dönemi için bugün kampa giriyor. Yeni sezon ligde kalıcı olabilmek için gerekli transferleri yaparak, Girne Oscar Hotel’de 4 günlük kamp çalışmalarına bugün başlayacak olan Maraş Gençlik’te kamp süresi boyunca takım olgusu ile uyum yakalanmaya çalışılması yönünde mental, fiziksel olarak antrenmanlar, hazırlık maçları ve toplantılar yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474