banner564

Maraş resmen sahada

10 gündür çalışmalarını sürdüren Maraş resmi açılışını dün yaptı

Maraş resmen sahada
banner598
1.lig ekiplerinden Maraş resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi. 
16 Ağustos’dan beri yeni sezon 1.hazırlık dönemi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Mağusa’nın kırmızı beyazlı ekibi Maraş Stad’ında A takım, A2 genç takımların katılımı ile resmi sezon açılışını gerçekleştirdi.

Oy “Profesyonelce hareket edin”
Resmi sezon açılışında kulüp başkanı Hasan Oy, yeniden yapılanma içerisinde yeni bir ekip kurduklarına vurgu yaparak, yeni sezonun çok çetin ve zor geçeceğini belirtti. 
Oy, yönetim olarak profesyonel bir anlayışı ile yola çıktıklarının altını çizdi. Tüm futbolculardan da profesyonelce hareket etmelerini beklediğini söyleyen Hasan Oy, yeni sezonda sakatlıksız, centilmence bir lig mücadelesi olması temennisinde bulunarak tüm takımlara başarılar diledi. 

Ogan “Hedefe ulaşmak için çalışacağız”
Maraş teknik direktörü Ahmet Ogan ise yeni sezon yönelik çalışmaların 1.etabını 16 Ağustos’dan beri haftada 6 antrenman ile yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, resmi sezon açılışı ile çalışmaların devam edeceğini belirtti. 1.Lig 10 takımlı doğu grubunda yer aldıklarını, üç takımın küme düşeceğine vurgu yapan Ahmet Ogan, koydukları hedefe ulaşmak için çok çalışan, genç, koşan mücadele eden iyi futbol oynayan Maraş’ı “Mağusa”’nın takımı yapmak için gerekenin yapılacağının altı çizildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474