banner564

Maraton için imzalar atıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ile Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu yıl beşincisi düzenlenecek Lefkoşa Maratonu için sponsorluk antlaşması imzaladı

Maraton için imzalar atıldı
banner598
Sponsorluk anlaşması ile bu yıl 11 Ekim’de yer alacak Maraton’un ismi “Turkcell Lefkoşa Koşuyor Maratonu 2015” oldu.
LTB’den yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca’nın imzaladığı anlaşma uyarınca 4, 8 ve 21 kilometre olmak üzere üç ayrı kategoride yer alacak maratona kayıtlar 5 Ekim’de başlayacak.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı imza töreninde yaptığı konuşmada, en büyük dileğinin bu etkinliğin gelenekselleşmesi olduğunun altını çizdi.
LTB Spor Kulübü’nün çalışmalarıyla Lefkoşa Maratonu’nu 2014’de tekrardan canlandırdıklarını ve yine Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunda, gelirinin Hayvan Barınağı’nın tadilatı için kullanılmak üzere düzenlendiğini kaydeden Harmancı, bu yıl da maratondan elde edecekleri gelirle LTB’ye  Engelsiz Özel Hizmet Aracı almayı planladıklarını ifade etti.
Harmancı, “Engelsiz bir Lefkoşa yaratmak için koşacağız.Ben geçtiğimiz yıldan daha fazla bir katılım olacağına inanıyorum. Hem duyurularda, hem de verilecek hizmetlerde bu sponsorluğun çok büyük bir katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.
Maratonun daha engelsiz bir başkent, hareketli ve sağlıklı yaşamı özendiren bir kent yaratabilmek için teşvik edici olmasını beklediğini ifade eden Harmancı, bu sene teknolojiyi de kullanarak farklı aktiviteler sunmayı hedeflediklerini  belirtti

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474