banner564

Massa Forest’te

Küçük Kaymaklı uzun süredir kadrosuna katmak için çalıştığı yıldız oyuncuyu dün antrenmana indirdi

Massa Forest’te
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
Uzun zamandır Yenicami’ye mi,K.Kaymaklı’ya mı gelecek diye tartışılan Massa sonunda K.Kaymaklı ile anlaşarak dün Ortaköy sahasında yapılan antrenmana çıktı.
Massa ile birlikte denenmek üzere gelen Patric de antrenmanda yer aldı.

İltaç Karayel: İyi gidiyoruz
“Takım olarak şu ana kadar iyi gidiyoruz. Sezonun başlamasına daha çok zaman olmasına rağmen çalışmalarda gösterilen ciddiyet ve istekten çok memnunum. Takıma katılan Massa ile birlikte özellikle gol yollarında daha da etkili olacağız.”

Patric de deneniyor
Denenmek için takıma katılan Patric de takımla birlikte. Onunla ilgili kararımızı da yapılacak antrenman ve hazırlık maçlarından sonra vereceğiz.
Hafta içinde bir yabancı daha takıma katılacak. Özellikle ön libero mevkiinde bir futbolcuya ihtiyacımız var. Bulabilirsek oraya bir futbolcu almak istiyoruz.Kampa kadar kadromuzu şekillendiripyurt dışında yapacağımız kampa kadar transferleri de tamamlayıp kampta eksiksiz çalışmak istiyoruz.”

Hafta sonuna kadar 2 hazırlık maçı oynanacak
Hafta sonunda Doğan Türk Birliği ile yapılan hazırlık maçından sonra Çarşamba günü Hamitköy ve Cumartesi günü de Baf Ülkü Yurdu ile Ortaköy sahasında hazırlık maçları yapacaklar.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 07:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474