banner564

Metça startı verdi

Yeni Boğaziçi teknik direktörlüğüne getirilen Mehmet Kemancıoğlu ”Play out potasında kalmak istiyoruz” dedi

Metça startı verdi
banner598

Süleyman REBGE

K-Pet Süper Lig ekiplerinden geçtiğimiz hafta Eralp Şerifoğlu ile yolların ayrılması ile takımın başına geçen Mehmet Kemancıoğlu ilk antremanını gerçekleştirdi. Mehmet Kemancıoğlu bire bir rakiplerini yenerek play out’lara kalmak istediklerini söyledi.

 Kemancıoğlu: İlk olarak hedef Play out‘a kalmak
Yeni Boğaziçi teknik direktörü dün yapılan antremanda takımın başında ilk kez çalışırken yaptığı açıklamada Yeni Boğaziçi takımının play off ve playout’larda başarılı bir geleneği olduğunu ve bunu devam ettirmeleri için ilk olarak bire bir rakiplerini yenip Play out’larda oynamak istediklerini söyledi. Kemancıoğlu genç ve koşan bir takım olduklarını söylerken takım olarakta bir birlerine kenetlenerek  sonuna kadar hedeflerini kovalamak istediklerini söyledi.

“Her puan altın değerinde”
Hafta sonu karşılaşacakları Doğan Türk Birliği maçı hakkında düşüncelerini belirten Kemancıoğlu Doğan Türk Birliği’nin güçlü bir ekip olduğu ve kendilerinin bire bir rakibi olmadığını fakat her puan veya puanların altın değerinde olduğunun bilincinde sahada en iyi mücadeleyi vereceklerini söyledi. Mehmet Kemancıoğlu son olarak kalan 11 haftada takımın daha iyi yerlere geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473