banner564

MGA ve UKÜ galip

Hentbol gençler liglerine önceki akşam genç bayanlar ve genç erkekler liglerinde oynanan birer karşılaşmayla devam edildi.

MGA ve UKÜ galip
banner598
Mustafa YAĞAN


Genç erkeklerde nefes kesen karşılaşma Mağusa Gelişim Akademisi’nin
Genç erkeklerde önceki akşam oynanan karşılaşma nefesleri kesti. Maça iyi başlayan taraf MGA (Mağusa Gelişim Akademisi) oldu. Fakat karşılaşmadan kolay kolay kopmayacağını hissettiren Yükseliş her an her dakika oyunda kaldı. İlk yarı 12 – 10 MGA üstünlüğünde sona erdi. İkinci devrede Yükseliş tüm gücünü ortaya koymasına rağmen çoğu zaman rakibinin  katı savunmasına takıldı. MGA ikinci devrede de oyundan kopmadan ne yapacağını ve neyi nasıl alacağını bilir bir şekilde sonuca ulaştı. MGA’de gecenin en skorer oyuncusu Cafer attığı yedi golle takımının galibiyete ulaşmasına yardımcı oldu. Yükseliş’te ise takımın en skorer oyuncusu Oğuzalp attığı altı golle takımının oyunda kalmasını sağladı.

Genç bayanlarda UKÜ zorlanmadan galip
Gecenin bir diğer karşılaşması Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynandı. Genç bayanlar karşılaşmasında, UKÜ(Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) rakibi Şahlan Spor karşısında ilk yarısı 7 – 12 biten maçı ikinci yarıdaki güzel oyunuyla 13 – 31 kazandı. UKÜ adına gecede yıldızlaşan Ayşe, dokuz gol atarak takımının ve gecenin en skorer ismi oldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473