banner564

MGA, YDÜ ve UKÜ galip

Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nde MGA – Darbaz’ı tek farkla mağlup ederken, YDÜ – Lefkoşa Beşparmak’ı farklı yendi. Büyük bayanlar liginde ise UKÜ – DAÜ karşısında galip geldi.

MGA,  YDÜ ve UKÜ galip
banner598
Mustafa YAĞAN

MGA gençleri tecrübeli Darbaz’ı vurdu
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Hentbol Büyük Erkekler Ligi müsabakasında MGA (Mağusa Gelişim Akademisi) ile Darbaz karşılaştı. Maça her iki takımda istekli ve arzulu başladı. Fakat her iki takımda birbirine üstünlük sağlayamayınca karşılaşmanın ilk devresi 
15 – 15 berabere bitti. İkinci devrede özellikle genç oyunculardan kurulu MGA takımı yakaladığı hızlı hücumlarla rakibi Darbaz’ı 28 – 27 yenmeyi başardı. MGA takımında Hüseyin ve Remzi altışar gol atarak takımlarının galibiyetine katkı sağladılar. 

YDÜ’ye yan bakılmıyor
Lefkoşa’da gecenin ikinci maçında YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) ile Lefkoşa Beşparmak karşılaştı. Müsabakaya hızlı başlayan YDÜ farkı giderek açtı ve ilk devreyi 23 – 5 üstünlükle tamamladı. İkinci devrede de etkili oyununu sürdüren YDÜ karşılaşmayı 47 – 12 kazandı. 

UKÜ bayanları evinde galip
UKÜ Arena Spor Salonu’nda oynanan Hentbol Büyük Bayanlar Ligi müsabakasında UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) ile DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi) karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan UKÜ ilk devreyi 13 – 11 önde tamamladı. İkinci devrede de etkili oyununu sürdüren UKÜ karşılaşmayı 26 – 24 kazandı.  DAÜ takımından Doğaç attığı sekiz golle karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473