banner564

Miş’den bırakma kararı

Genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı

Miş’den bırakma kararı
banner598
Hamit SAKALLI
K-PET Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy’ün kulüp başkanı Emir Miş, yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı.
Kulübün sahipsiz kaldığı dönemde başkan adayı olarak kulübe sahip çıkan, takımı Süper Lige kadar taşıyan, A2 Ligler’inde şampiyonluk gören Emir Miş, başkan adaylığı konusunda şu açıklamaları yaptı: 
“Genel kurulda başkan adayı olmayacağım. Hamitköy Spor Kulübü’ne yıllardır yönetici ve başkan olarak hizmet ettim. Artık yoruldum. Görevi devretme zamanının geldiğini düşünürüm.
Görev sürem boyunca bana destek olan yönetici arkadaşlarıma, dışarıdan destek verenlere, futbolcularıma ve birlikte görev yaptığım teknik adamlara çok teşekkür ederim.
Bu bir bayrak yarışıdır. Ben artık misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Umarım, benim yerime gelecek olan arkadaş, kulübü daha ileriye taşır. Haziran ayı içerisinde yapacağımız dayanışma gecesi ile camiamıza son kez sesleneceğim.”
Bu arada Hamitköy Spor Kulübü’nde başkan adaylığı için üç sezondur tüm alt yapıya sponsor olan Şensal Yapı direktörü Evren Mannaş’ın adı geçiyor. Evren Mannaş kesin kararını kısa süre içerisinde verecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474