banner564

Mormenekşe’nin Cemil’i var

Bölge derbisinde Mormenekşe, deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 2-0 galip gelerek ilk devreyi 3 puanla tamamladı

Mormenekşe’nin Cemil’i var
banner598
YER: İskele Cumhuriyet Stadı. HAKEMLER: Serhan Şimşek-Mehmet Tarım-Hakan Gök
G.BİRLİĞİ: Ali-Hüseyin(Salih dk.71)-M.Göktaş(M.Bakır dk.87)Ogün-H.Gökşan-Sinan-Şenol-Mehmet-Abdullah(Sertan dk.46)-Nemeka-Halil
M.MENEKŞE: Devrim-H.Özbaysal(Ahmet Demir dk.82)-Rihard-Hasan-M.Fuat-Eren(Burak dk.74)-Can-Kaan-Yusuf(Ahmet Arıtaş dk.74)
 GOLLER: Dk. ve dk.90 Cemil (M.MENEKŞE)

Abdullah ZAİFOĞLU
K.Pet Süper Lig’de ilk yarının son maçında M.Menekşe deplasmanda G.Birliği’ni maçın her iki yarısında kaptanı ve golcüsü Cemil’in ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.
11. Dakikada M.Menekşe takımından Kaan’ın sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta G.Birliği defansı topu uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Cemil’in vuruşu çok yavaş olmasına rağmen kaleci Ali topu elinden kaçırınca top da ağlara gitti ve M.Menekşe deplasmanda 1-0 ne geçti. 
6. Dakikadaki G.Birliği atağında M.Göktaş’ın pasında Abdullah ceza alanı içinde müsait pozisyonda topu kontrol edemedi, defans topu uzaklaştırdı.
 29. Dakikada Abdullah’ın sert şutunda kaleye gitmekte olan topu M.Menekşe defansından Yusuf uzaklaştırdı
39. Dakikadaki M.Menekşe atağında Cemil çok sert vurdu top ağlara gitti. Ancak orta hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı.
47. Dakikada gelişen G.Birliği atağında Şenol’un biraz da çarpraz pozisyonda ama müsait pozisyondaki vuruşu üstten dışarı gitti.
64. Dakikada Halil’in kullandığı serbest vuruşta o dakikaya kadar maçta görünmeyen Nemeka’nın kafa vuruşunda kaleci Devrim topu köşeden kornere attı. 
75. Dakikada M.Menekşe’den David sert vurdu top az farkla üstten dışarı gitti. 
90. Dakikada gelişen atakta G.Birliği defansı az adamla yakalandı. David’in pasında Cemil kaleci Ali ile karşı karşıya kaldığı anda yerden ve sert bir vuruş yaparak takımını 2-0 öne geçirdi. Maç da bu skorla sona erdi.
A-2 Gençler maçını M.Menekşe gençleri 3-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473