banner564

MTG’de hedef 3 Puan

MTG, Çetinkaya maçında galip gelerek geçen haftaki puan kaybını telafi etmek istiyor

MTG’de hedef 3 Puan
banner598
Hüseyin YEŞİLBAŞ
K-Pet Süper Liginde hafta sonu oynanacak olan Çetinkaya maçına 3 antrenmanla hazırlanan MTG’de hedef üç puan. Teknik direktör Ali Oraloğlu takımın morallerinin yerinde olduğunu bu maçla birlikte ligde bir çıkış yakalayacaklarını belirtti.

Hedef galibiyet
Geçen haftaki karşılaşmada kaybedilen 2 puanı Çetinkaya’yı yenerek telafi etmek istediklerini söyleyen Oraloğlu Çetinkaya’nın ligde zor günler geçirdiğini ancak çok köklü bir takım olduğunu ve bu zorlukları aşabileceğine inandığını vurguladı.  Çetinkaya’nın da bu maçta alacağı galibiyetle çıkış yakalamak istediğini söyleyen Oraloğlu bunun bilincinde olduklarını sözlerine ekledi.

Oraloğlu tepkili
Geçen hafta Serdarlı ile oynadıkları maçta haksız yere oyundan atılan Sami ile sakatlığı bulunan Pele’nin bu maçta forma giyemeyecek olmasının takımı olumsuz etkilediğini söyleyen Oraloğlu, maça on bir kişi başlayacaklarını, takımda morallerin yerinde olduğunu ve Çetinkaya maçını kazanacaklarına inandığını belirtti.

Yeni oluşan bir takımız
Teknik direktör Ali Oraloğlu “ligin sonunda ne kadar üst sıralarda yer alabilirsek o kadar başarılı oluruz” diyerek,  bu sezon ileriki yılların takımını kurmaya çalıştıklarını ve bu süreci en iyi şekilde değerlendirip üst sıralarda olmak istediklerini,  ileriki yıllarda ise MTG’nin  göğsünde bulunan yıldızı artıracaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473