banner564

MTG’ye dev sponsor

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Mağusa Türk Gücü, yeni bir anlaşmaya imza attı

 MTG’ye dev sponsor
banner598
Girne’de yeni hizmete girecek olan Les Ambessadeurs Hotel Direktörlerinden ve aynı zamanda Mağusa Türk Gücü eski Başkanı olan Halil Falyalı 2017-2018 sezonunda takımın yeni ana sponsoru oldu. 

Koral Bozkurt: Ülke sporuna yapılan her katkı çok önemlidir
Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt sponsorlukla ilgili yaptığı açıklamada: “Uzun yıllardır tanıdığım daha önce kulubümüzün başkanlığını yapan,  camiamızın Canbulat Stadı’nda tekrar maç yapmasını sağlayan ve bu yıl da takımımızın ana sponsoru olan Halil Falyalı’ya katkılarından dolayı kulübüm ve şahsım adına teşekkür ederim.” dedi.
Ülke sporuna yapılan her katkının çok önemli olduğuna deyinen Bozkurt, "Bize göre takımımızı desteklemek; değerlerine sahip çıkıp heyecanla takımımızın başarılarına destek olmaktır” dedi ve teşekkürlerini yineledi. 

Falyalı: MTG’nin şampiyon olacağına da tüm kalbimle inanıyorum
Les Ambessadeurs Hotel Direktörlerinden Halil Falyalı ise, “Mağusa Türk Gücü’ne geçtiğimiz dönemlerde 3 yıl başkan olarak hizmet verdim. Bugün de ana sponsor olarak kardeşim Koral Bozkurt ve MTG camiasına destek vermekten mutluyum. MTG’ye gelecek sezon şampiyonluk yolunda başarılar dilerim. Şampiyon olacağına da tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474