banner564

Ne para var ne huzur

Çetinkaya futbolcuları adına konuşan Tunç Özgürgün, Cemal Bulutoğluları ve ekibi gitmeden maçlara çıkmayacaklarını belirtti:

Ne para var ne huzur
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Şok bir kararla maçlara çıkmama kararı alan Çetinkaya futbolcularının bu tavrı uzun süre gidecek gibi görünüyor. Çetinkaya futbolcusu Tunç Özgürgün’ün gazetemize verdiği demeçte, Çetinkaya gibi bir takımın başkan dahil 3 kişilik yönetimden oluşmasının son derece üzücü bir durum olduğunu belirtti.

Kişiler gidecek
Tavırlarının son derece net olduğunu belirten Çetinkaya futbolcusu Tunç Özgürgün, Cemal Bulutoğluları ve ekibi gitmediği sürece maçlara çıkmayacaklarını vurguladı. Dördüncü bir adamın ne yazık ki yönetimde olmadığını belirten Tunç, bununda Çetinkaya gibi bir camiaya yakışmadığını vurguladı.

Maaş alamıyoruz
İki aydır Cemal Bulutoğluları’nın hiçbir futbolcu ile görüşme yapmadığını belirten Tunç Özgürgün, dün Cemal Başkan’ın kulübe yalnız başına gidip oyuncularını beklediğini, ancak bu kez de oyuncu gurubunun böyle bir girişiminin olmadığını vurguladı. Takımda 3 oyuncu dışında kimin ne kadar alacağının belirsiz olduğunu vurgulayan Tunç,  maaşlarını bir buçuk aydır alamadıklarını söyledi.

Antrenörsüz çalıştılar
Yönetimle olan sıkıntılar nedeniyle önceki akşam antrenmanlara çıkmama kararı alan Çetinkaya futbolcuları performanslarını korumak amacıyla antrenörsüz olarak dün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda kendi başlarına çalıştılar. 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473