banner564

Ne şiş yandı ne kebap 0-0

Gençlik Gücü ile Mağusa Türk Gücü arasındaki karşılaşma golsüz berabere tamamlandı

Ne şiş yandı ne kebap 0-0
banner598
Yer: ŞHT. Hüseyin Ruso Stadı
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Kaan Koday, Engin Akkagün
Gençlik Gücü: Çağatay, İsmail, Özcan, Oddo (Abdou), Gökhan, Derviş, Hascan, Uğur, Debola, Hüseyin, Tayfun (Hakan Altın) (Burak)
MTG: Türkkan, Hasan, Okan, Sami, Loukas, Mehmet Çil (Ayer), Yasin (Uvanç), Mehmet Gürlü, Mike, Kabore, Ali (Kaan)
Kırmızı Kart: 75.Dk Mike (MTG)

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig'in 21.haftasında karşı karşıya gelen Gençlik Gücü ile Mağusa Türk Gücü arasındaki mücadelede gol sesi çıkmadı. Ligin dibinden uzaklaşmak isteyen her iki takım da bu sonuçla birer puana razı oldu.
4.dk: MTG atağında Ali İmam soldan ceza sahasına girdi ve pasını Mehmet Çil’e aktardı. Mehmet Çil müsait pozisyonda kötü bir vuruş yaparak topu dışarıya gönderdi.
22.dk: Gençlik Gücü atağında Özcan ceza sahası dışından sert vurdu ancak top yandan az farkla dışarıya gitti.
38.dk: Gençlik Gücü atağında Hascan’ın pasıyla savunma arkasına sarkan Debola kaleci Türkkan ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Türkkan kalesini terk ederek Debola’ya şut şansı vermedi ve topa sahip oldu.
41.dk: Gençlik Gücü atağında Hascan’ın pasıyla İsmail sol kanattan rakip yarı alana bindirdi. İsmail’in soldan ortasında Debola vuruşunu gerçekleştirdi ancak top üstten dışarıya gitti.
45.dk: MTG atağında Mehmet Çil topu Yasin’e indirdi. Yasin’in ara pasıyla Hasan Mani ceza sahası içerisinde topla buluştu. Hasan’ın sol çaprazdan vuruşunda top kaleci Çağatay’da kaldı.
59.dk: Gençlik Gücü atağında İsmail’in ceza sahası dışından vuruşunda top savunmaya da çarpıp direğin dibinden kornere gitti.
62.dk: Gençlik Gücü atağında Debola sağdan topla rakip ceza alanına girdi ve topu gerideki İsmail’e çıkardı. İsmail’in vuruşunda top direk dibinden auta gitti.
75.Dk: MTG’de Mike, Debola’ya yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 
Maçta da başladığı gibi bitti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474