banner564

Ocağı gece yaktılar 1-2

Bölge derbisi özelliğini taşıyan maçta Merit Alsancak Yeşilova, rakibi Türk Ocağı’nı her iki yarıda bulduğu gollerle mağlup etti

Ocağı gece yaktılar 1-2
banner598
YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.
HAKEMLER: Fehim Dayı-Şakir Azizoğlu-Necmi Bulut
T.OCAĞI: Andreou-Yunus-İsmet(Mehmet 90+2)-Mustafa-Bilal-James-Muhammed(Mustafa Ercan dk.75)-Dinopeter-Doğukan(H.Sadrazam dk.54)-Ertaç-Justice 
MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA: H.Piro-Bayram-Memduh(Abdullah dk.84)-Vakkas-İlyas-Yasin-Lualua(Akın dk.79)-Mustafa(Aksel dk.73)-Binya-Bill Mehmet-Adeleke
GOLLER: Dk.79 Ertaç (T.OCAĞI), Dk. 27 Vakkas, dk.88 Bill Mehmet(Merit Alsancak Yeşilova)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 8. haftasının kapanış maçında Merit Alsancak Yeşilova konuk olduğu Türk Ocağı’nı 2-1 mağlup etti.
  6. dakikada gelişen T.Ocağı atağında Muhammed, Bayram’ın müdahalesiyle rakip ceza alanının hemen dışında yerde kaldı. Ertaç’ın kullandığı serbest vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
  17. dakikadaki Merit Alsancak Yeşilova atağında Lualua topla birlikte T.Ocağı ceza alanına girdi. Vuruşunda defansa da çarpan top kornere gitti. Kornerden sonuç alınamadı.
  25. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Bayram kendi gayreti ile getirdiği topta rakip ceza alanına girdikten sonraki vuruşunda kaleci Andreou topa güçlükle de olsa sahip oldu.
  27. dakikada Merit Alsancak Yeşilova öne geçti. Bu dakikada Lualua, Bill Mehmet’in güzel pasını aynı güzellikle topsuz koşu yaparak T.Ocağı ceza alanına giren Vakkas’ın önüne bıraktı. Vakkas da düzgün ve yerden bir vuruşla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 
  33. dakikada T.Ocağı, Merit Alsancak Yeşilova ceza alanının dışında bir serbest vuruş kazandı. Kazanılan serbest vuruşu Ertaç kullandı, ancak top, kaleci H.Piro’nun müdahalesiyle kornere gitti. 
  45. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Lualua gerilerden atılan uzun topta rakibi Yunus’u çok şık bir hareketle geçtikten sonraki sert şutunda kaleci Andreou başarılıydı.
  55. dakikadaki Merit Alsancak Yeşilova atağında Yasin’in yerden rakip kale önüne kestiği topa boş pozisyonda Bill Mehmet ayak koyamayınca takımı adına mutlak bir golü harcamış oldu.
  75. dakikadaki Merit Alsancak Yeşilova atağında yine Yasin sağ taraftan ceza alanına girdi, topu ayağından açınca kaleci Andreou topa sahip oldu.
  79. dakikada skora denge geldi. Gelişen T.Ocağı atağında James’in pasında Ertaç bekletmeden düzgün bir vuruşla takımına beraberliği getiren golü attı ve skor 1-1 oldu.
  88. dakikada Merit Alsancak Yeşilova öne geçti. Adeleke’nin mükemmel pasında günün başarılı isimlerinden Yasin yine kale önüne yerden bir top gönderdi. Kaleci ile birlikte müdahale eden defans topu uzaklaştıramadı. Boşta kalan topu Bill Mehmet ağlara yollayarak Merit Alsancak Yeşilova’yı deplasmanda 2-1 öne geçirdi.
  Maç da bu skorla bitti ve Merit Alsancak Yeşilova puanını 11 yaparken T.Ocağı 7 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474