banner564

Ödüller sahiplerini buldu

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri sahiplerine verildi

Ödüller sahiplerini buldu
banner598
Diyalog Gazetesi ve İpekay LTD. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri dün düzenlenen törenle haftanın başarılılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 19. haftada Süper lig maçları içerisinden haftanın futbolcusu olarak seçilen Mağusa Türk Gücü futbolcusu Uğur Gök, haftanın antrenörü seçilen Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu ve Haftanın Hakemi seçilen Serdar Bilgimer ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Uğur’a ödülü elden verildi 
Mağusa Türk Gücü adına play-out dışında kalma umutlarını canlı tutan gollere imza atan Uğur, bu kez Lefkoşa’da Çetinkaya ile oynanan maçta sahneye çıkarak takımını son dakikalarda ipten aldı ve attığı golle takımına deplasmanda bir puanı getirdi. Uğur son antrenmanda yaşadığı sakatlık sonucu ödülünü elden aldı.

Bilgimer ödülünü aldı 
Lefke ile Gençlerbirliği arasında oynanan zorluk derecesi yüksek karşılaşmada iyi bir yönetim ortaya koyan Serdar Bilgimer, verdiği doğru kararlar ile dikkat çekti. Bilgimer’e ödülü İpekay LTD. Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç tarafından verildi.

Şerifoğlu’na ödülü takdim edildi
Mormenekşe’yi ligin alt sıralarında bulunan Gönyeli karşısında iyi motive ederek rehavete izin vermeyen Eralp Şerifoğlu, alınan galibiyetle büyük moral buldu. Şerifoğlu maçta verdiği taktiklerle galibiyette önemli bir rol oynadı. Şerifoğlu’na ödülü İpekay LTD. Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474