banner564

Ogan dönemi

Çanakkale’de görevinden istifa eden antrenör Serkan Ekşici’nin yerine teknik direktör getirildi

Ogan dönemi
banner598
1.Lig’de Çanakkale’de görevinden istifa eden antrenör Serkan Ekşici’nin yerine teknik direktör Ahmet Ogan getirildi. Önceki akşam kulüp lokalinde bir araya gelen Çanakkale Spor Kulübü başkan İbrahim Şeker ile teknik direktör Ahmet Ogan arasında yapılan görüşmelerden sonra anlaşmaya varılarak sözleşme imzalandı. Gazimağusa’nın 1.Lig’deki temsilcilerinden ligde kötü günler geçiren Çanakkale ile anlaşma sağlayan teknik direktör Ahmet Ogan takımla birlikte ilk antrenmana çıktı. Çanakkale’nin yeni teknik direktör Ahmet Ogan birlikte çalışacağı teknik kadroyu da belirleyerek, yardımcı antrenör Önem Fenercioğlu, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, kondisyoner Kemal Soybir görev yapacak. 

Var gücümüz ile çalışacağız
Çanakkale Türk Spor Kulübü Başkanı İbrahim Şeker, ligde kalan dokuz haftalık bölümde istedikleri sonuçları alamayarak beklenilen noktaya gelemediklerini belirterek kulüplerinden çıkmış futbolcu, takım kaptanı ve son olarak da antrenör olarak görev yapan Serkan Ekşici’nin görevinden ayrılması sonrasında yeni arayış içerisine girdiklerini belirtti. Başkan Şeker, bir yeni oluşum ve geçen başarısız süreci atlatmak için de yine geçmişte takımlarında futbolcu ve kaptan olarak hizmet eden takımı iyi tanıyan teknik direktör Ahmet Ogan ile anlaşarak göreve getirdiklerini söyledi. Zor bir süreç yaşadıklarına vurgu yapan başkan İbrahim Şeker, zorlu süreci atlatmak için camianın desteğine ihtiyacı olduklarını, birlik bütünlük içerisinde zoru başarmak için hep birlikte çalışarak başarıyı yakalayabileceklerine inandığını söyledi. Şeker, görevden ayrılan antrenör Serkan Ekşici’nin kulübüne çok önemli hizmetleri olduğuna vurgu yaparak yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı da ayrıca teşekkür etti. 

Zoru başarmak istiyoruz 
Çanakkale Türk Spor Kulübü’nde teknik direktörlüğe getirilen Ahmet Ogan, geçmişte futbol oynadığı takım kaptanlığı yaptığı Çanakkale’nin zor bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak, zorlu süreci birlik, beraberlik içerisinde aşabileceklerine inandığını belirterek başkan İbrahim Şeker ve yönetim kuruluna güvenerek göreve getirdiklerinden dolayı teşekkür etti. Ogan, mevcut kadro yapısındaki futbolcuları iyi tanığını, yetenekli ve potansiyeli yüksek olan 
oyuncu grubu ile bulundukları noktandan uzaklaşmak için çok çalışmaları gerektiğinin altını çizerek, ligdeki durumun iyi olmadığının bilinci içerisinde, sorumluluklarını iyi bilerek hareket edeceklerini belirtti. Ogan, geçtiğimiz sezonda Bölgeler Terfi Müsabakalarında (BTM) şampiyon yaparak 1.lige geri döndürerek kapanma noktasında kurtaran ve dokuz haftalık bölümde takımı bugünler getiren antrenör Serkan Ekşici’ye de teşekkür etti. 
Teknik Direktör Ahmet Ogan Çanakkale’nin başında ilk sınavını 26 Kasım Pazar günü deplasmanda Görneç karşısında verecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473