banner564

Oğuzhan Özyakup'tan sözleşme müjdesi

Beşiktaş’ın kaptanı, Antalya'da düzenlediği basın toplantısında taraftarı sevindirecek açıklamalarda bulundu

Oğuzhan Özyakup'tan sözleşme müjdesi
banner598
Beşiktaş’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup kulübün yeni sözleşmeyi açıklayacağı müjdesini verdi. Beşiktaş Kaptanı Oğuzhan Özyakup, Antalya'da düzenlediği basın toplantısında yeni sözleşmeyle ilgili taraftarı sevindirecek açıklamalar yaptı. "Beşiktaş'la sözleşme konusunda bir problem yaşayacağımı kimse düşünemez, düşünmez de." diyen Oğuzhan Özyakup, "Burası ailem, evim. Başkanımız zaten açıklamayı yaptı. Kulüp de yakın zamanda gereken açıklamayı yapar. Sözleşmeyle ilgili fazla konuşacak bir şey yok diye düşünüyorum." dedi. 
Tolgay Arslan'ın Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile yaptıkları maç sonrası  yeni sözleşme açıklaması yaptığının hatırlatılması üzerine ise başarılı oyuncu, "Resmi açıklamayı zaten kulüp yakın zamanda yapacak. Onun için ben fazla bir şey söylemek istemiyorum. Başkanımız da yaptı. Burada çok mutluyum. Hedeflerim olduğunu da söyledim.
Burada sözleşmeyle ilgili kulüple tartışacak bir şey yok. Kulüp de gereken açıklamayı yapacaktır. Başkanımız da zaten size yaptı" diyerek yeni sözleşmenin sinyallerini verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474