banner564

Oktay: İyi başlangıç istiyoruz

Keyifli bir hazırlık dönemi geçiren Lefke’nin teknik direktörü, ligin ilk maçı olan Yeni Boğaziçi karşısında galip gelmek istediklerini söyledi

Oktay: İyi başlangıç istiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Lefke’de Zihni ve kaleci Mehmet Özeralp transferleri ile kadronun alternatifli hale gelmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. İyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdiklerini aktaran Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay, zor bir başlangıcın kendilerini beklediğini belirtti.

Zor başlangıç bizi bekliyor
Yeni sezon fikstürü ile ilgili olarak değerlendirme yapan Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay ilk maçların her zaman zor olduğunu, Yeni Boğaziçi ile kendi evlerinde oynayacak olmalarına rağmen zorlu başlangıcın kendilerini beklediğini ifade etti. Yeni Boğaziçi Teknik Drektörü Eralp Şerifoğlu’nu verdiği demeçte ön plana çıkaran Oktay, Şerifoğlu faktörünün her zaman rakip takım için düşündürücü olduğunu belirterek, ligin ilk karşılaşmasının zorluğuna dikkat çekti. 

Hazirandan beri çalışıyoruz
Lefke olarak Haziran ayının sonundan itibaren çalıştıklarını ve iyi duruma geldiklerini aktaran Oktay, yapılan transferler sonrası ise daha iyi ve alternatifli noktaya geldiklerini söyledi. Transfer döneminin sonuna doğru savunmaya Zihni, kaleye ise Mehmet Özeralp’in gelişi sonrası hem moral hem de güç anlamında iyileştiklerini söyleyen Oktay, alternatifli kadro ile lige gireceklerinin önemini vurguladı.

Seyirci en büyük gücümüz
Yeni sezonda az hata yapmakla birlikte doğru sayısı fazla olanın belirlediği hedefe yakın olduğunu belirten Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay, Lefke olarak doğru işler yaparak ligde keyifli ve mücadeleci bir takım olmak istediklerini ifade etti. Yeni sezonda en büyük silahlarının Karadağ, en büyük güçlerinin ise seyircileri olduğunu ifade eden Oktay, yoğun geçirdikleri sezon öncesinde başlayacak olan ligle birlikte başarıyı yakalayacaklarına olan inancını belirtti. 

Başlangıç herzaman zordur
Ligin her zaman başlangıcının zor olduğunu bunu da kolaya çevirme adına iyi çalışacaklarını ve rakiplerini iyi etüt edeceklerini ifade eden Haldun Oktay, ilk 3 haftalık lig periyoduna ise ciddi anlamda önem verdiklerini aktardı. Hazırlık döneminin son bölümünü istekli, tam katılımlı ve keyifli oyuncu grubu ile tamamladıklarını hatırlatan Haldun Oktay ligin başlamasına kısa süre kala son dokunuşları yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473