banner564

Oraloğlu: Kazanacağız

Yarın oynanacak GAÜ Çetinkaya maçında şeytanın bacağını kırmak isteyen MTG’nin teknik direktörü açıklamalarda bulundu

Oraloğlu: Kazanacağız
banner598

Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak istediği sonuçları alamayan ve ligde 7 hafta geçmesine rağmen henüz galibiyeti bulunmayan MTG’de takımın başına yeniden getirilen Ali Oraloğlu zorlu GAÜ Çetinkaya karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunarak kendi evlerinde oynayacakları bu mücadeleye kesinlikle kazanmak için çıkacaklarını ifade etti.

Her maç zor
MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, ligde her maçın zor olduğunu ve lig lideriyle oynayacakları karşılaşmanın daha da zor geçmesinin normal olduğunu ifade ederek MTG olarak bu zorlukların üstesinden geleceklerine inandığını belirtti. Ali Oraloğlu, GAÜ Çetinkaya karşılaşmasın 4 idmanla hazırlandıklarını, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve kendi saha-seyircileri önünde  galibiyete ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

Önceliğimiz sıkıntılı süreçten çıkmak
Ali Oraloğlu, şu an için zirve yarışı hakkında kelimeler ifade etmenin doğru olmadığını ve MTG olarak öncelikli hedeflerinin kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten kurtulması olduğunu söyledi. Oraloğlu, devre arasında kendilerine göre eksik gördükleri bölgelere transfer gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474