banner564

Otçuoğlu: Hoş olmayan işler var

Erbay, Hüseyin Sadıklar ve Salih Güvensoy transferi sonrası sessizliğe bürünen Ozanköy’ün başkanı açıklamalarda bulundu

Otçuoğlu: Hoş olmayan işler var
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Süper Lige bu sezon yükselen ve transfere hızlı bir giriş yaparak dikkatleri üzerine çeken Ozanköy’de fahri başkan ve kulübün ana sponsörlerinden Veysel Şahin’in adadan ayrılmasıyla ilgili Ozanköy Kulüp Başkanı Fahri Otçuoğlu açıklamalarda bulundu.
Şu an için yapılan 3 transfer Salih Güvensoy, Hüseyin Sadıklar ve Erbay Bertiz transferi ile ilgili olarak çıkan haberleri hayretle izlediğini ve takip ettiğini belirten Ozanköy Kulüp Başkanı Sami Otçuoğlu, haberi doğru ve gerçekçi yapmak gerektiğini söyledi. Çıkan asılsız haberler sonrası 3 oyuncu ile bizzat görüştüğünü aktaran Otçuoğlu herhangi bir sorun olmadığını ve yollarına devam ettiklerini vurguladı.

Yeni isimler ile temastayız
Salih Güvensoy, Hüseyin Sadıklar ve Erbay Bertiz transferleri sonrası yeni isimlere yöneldiklerini ve temasta olduklarını aktaran Başkan Sami Otçuoğlu çok kısa süre sonra yeni isimleri takıma dahil edeceklerini vurguladı. Bu nedenle çıkan dedikoduların hem kendisini hemde camiasındaki kişileri üzdüğünü aktaran Otçuoğlu, kendisine ulaşmanın kolay olduğunu ve herşeye cevap vereceğini vurguladı.

Davulcu ile görüştük
Teknik Adam konusunda Toygar Davulcu ile görüştüklerini ve şartları konuştuklarını belirten Sami Otçuoğlu Toygar Davulcu'nun bir takım istekleri olduğunu bu nedenle istekleri karşılamaları durumunda hoca ile anlaşmaya yakın olduklarını belirtti. Takıma kazandırılan 3 transferin başka kulüpler tarafından arandığını ve bununda hiç hoş olmadığını söyleyen Otçuoğlu, Ozanköy camiasına zarar vermenin hiç kolay olmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474