banner564

"Parayı seçtiler"

Roma’nın emektar kaptanı Francesco Totti, astronomik ücretlerle takım değiştiren meslektaşlarını eleştirdi

banner598
ABD'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Roma'nın simgeleşen isimlerinden Totti, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeşil sahalarda yüksek ücret nedeniyle takım değiştiren oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Hiçbir zaman para için kulüp değiştirmeyeceğini vurgulayan İtalyan yıldız, "Futbolcular, günümüzde oynadıkları takıma tutkuyla bağlı olmaktansa parayı tercih ediyor. İşte bu, benimle diğerleri arasındaki fark. Onlar, yürekleriyle oynayan sporcular değil. Başarılar elde etmek ve daha fazla para kazanmak için forma değiştirmeyi tercih ediyorlar. Göçebe gibiler.
Parayı düşünseydim, 10 sene önce Roma'yı bırakırdım." ifadelerini kullandı.
25 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerinde sadece Roma forması giyen Totti, "Bazen ben de ABD'de oynamayı düşündüm ama sarı-kırmızılı formayı çıkarmamak, her zaman kalbimden gelen bir seçim. Benim için paranın da ötesinde şeyler var, tutku var." değerlendirmesinde bulundu.
Stada giden taraftarların bir oyuncuyu hep aynı forma ile görmek istediğini ve farklı takıma gitmesini ihanet olarak algıladığını belirten emektar futbolcu, Gonzalo Higuain'in Juventus’a transferini ise "felaket" olarak niteledi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474