banner564

Perçinci: Gücümüzü görmek istiyoruz

Kupada Merit Alsancak Yeşilova’yı konuk edecek olan Gönyeli’nin teknik direktörü açıklamalarda bulundu

Perçinci: Gücümüzü görmek istiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ 
Tahsin Mertekçi Kupa Birinci Turunda Merit Alsancak Yeşilova ile karşılaşacak olan Gönyeli hazırlıklarını tamamladı. Gönyeli antrenörü Emre Perçinci maç öncesi yaptığı açıklamada başlayacak olan ikinci devre öncesi geldikleri noktayı görme adına önemli bir sınava çıkacaklarını ifade etti. 

Değişiklik yapmak zorunda kaldık
Devre arası hazırlık dönemini iyi geçirdiklerini ifade eden Gönyeli antrenörü Emre Perçinci gidenler ve gelenler sonrası hem kadro hem de oyun anlamında bir takım değişiklik yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. 

Hedefe ulaşmak için yola çıkacağız
Gönyeli olarak sezon başı koydukları hedef doğrultusunda ilk periyodu istedikleri yerde tamamladıklarını belirten Perçinci, zor geçecek ikinci devrede hedeflerine ulaşmak için yola çıkacaklarını söyledi. Bu nedenle geldikleri noktayı ve son durumu görme adına Merit Alsancak Yeşilova ile kupa ilk maçında karşılaşacaklarını ifade eden Emre Perçinci iyi bir kadro ile rakipleri karşısında mücadele edeceklerini söylerken, geldikleri son durumu da görme adına karşılaşmanın fırsat maçı olduğunu ifade etti.

Az hata yapmalıyız 
Kupa maçını sağlıklı ve sorunsuz geride bırakmaları ile birlikte ligin ikinci devresine iyi bir giriş yapmak istediklerini belirten Perçinci, ikinci devrede doğru sayılarının fazla olduğu bir süreç hedeflediklerini söyledi. Az hata yapmak zorunda olduklarının altını çizen genç çalıştırıcı kadrosuna ve oyuncu grubuna bu zor süreçte ise güvenin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473