banner564

Piro: Sabırsızlanıyoruz

Ozanköy Kulüp Başkanı ligin başlamasını beklediklerini söyledi

Piro: Sabırsızlanıyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Uzun bir aradan sonra Süper Lig’e dönüş yapan Ozanköy'de Başkan Ali Piro heyecanlı olduklarını belirtti. Sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını aktaran Piro, genç oyuncu grubu ile başlayacak olan Süper Lig’de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Tesisler Süper Lig’e yakışır olacak
Ozanköy Mustafa Özkayım Stadyumunun zeminin her geçen gün daha iyiye gittiğini aktaran Ali Piro, çevre düzenlemesi olaraksa çalışma başlattıklarını söyledi. Bu bağlamda Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ile görüşme yaptıklarını ve çalışma başlattıklarını söyleyen Ozanköy Kulüp Başkanı Ali Piro yeni sezonda stadyumunun Süper Lig’e yakışır olacağını ifade etti. 

Saha için girişim yapıldı
Sezon öncesi çalışma yapmak adına Tatlısu ve Düzkaya sahalarını kullanma adına girişim içinde olduklarını ifade eden Piro, gerçekleşmesi durumunda sahanın iyi olan zemininin ise daha iyi noktaya geleceğini söyledi. Yeni sezon öncesi oluşturdukları yönetimin son derece iyi ve özverili çalışmaları olduğunun altını çizen Ozanköy Kulüp Başkanı Ali Piro herkesin görevini laikliğiyle yerine getirdiğinin altını çizdi.

Herkesin heyecanı var
Uzun bir aradan sonra Süper Lig’e dönmenin heyecanını yaşadıklarını söyleyen Ozanköy Kulüp Başkanı Ali Piro sadece bunun camiada değil Ozanköy halkında da olduğunu söyledi. Oyuncuların inanılmaz heyecanlı ve sabırısız olduklarını da aktaran Piro, bu tabloyu oyuncuların idmanlardaki istek ve arzularından belli olduğunu aktardı. 

Fair play ve centilmen olarak konuşulacak
Ozanköy takımının yeni sezonda saha içinde ve saha dışında fair-play ve centilmenliği ile konuşulmasının en önemli konu olduğunun altını çizen başkan Ali Piro bu konuda ise inancının tam olduğunu ifade etti. Oyuncu grubunun birçoğunun genç oluşunun dezavantaj olarak görülebileceğini aktaran Ali Piro, gelecek olan yabancı oyuncularla güçleneceklerine inandığını bu nedenle yabancı oyuncu konusunda titiz ve sabırlı davranacaklarının altını çizdi.

Geçmişi çoktan unuttuk
Sezon öncesi sıkıntılı süreç yanında hareketli günlerin geride kaldığını ifade eden Ozanköy Kulüp Başkanı Ali Piro, geriye dönüp bakmak yerine önlerine bakıp güzel işler yapmanın daha mantıklı olduğunu söyledi. Camianın yaşananlardan yara almayışının önemine dikkat çeken Piro, o dönemde en büyük fedakarlığın ise oyuncu grubuna ait olduğunu belirtti. 

Teknik heyet şans
Yeni sezonda takımın Seran Kaşif, Ahmet Çeliker ve Tansel hoca ile olacağını bununda oyuncular adına şans olduğunu belirten Piro, Seran Kaşif'in Ozanköy camiası adına değerli bir isim olduğunu söyledi. Gidilecek yolun bilincinde olmaları yanında zorluk derecesinin de farkında olduklarını belirten Piro, Ozanköy olarak Süper Lig’in iyi takımları arasında yer almak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473