banner564

Polemitya ligde kaldı 1-1

Ligde kalma umutlarını Lefke karşısında en azından alacağı 1 puana bağlayan Binatlı, zor da olsa istediğini aldı

Polemitya ligde kaldı 1-1
banner598
YER: Üner Berkalp Stadı.
HAKEMLER: hakan Muhtaroğlu-Doğan Elmalı-Nejmi Bulut
BİNATLI: Ercan-Emek-Emir-Erencan-Kehinde-Abdullah-Musa(Mustafadk.87)-K.Uçaner-Alexandry(Offor Dk.64)-Mehmet(Berkem Dk.6)-Sertaç
LEFKE: Ahmet-Hüseyin-Allen-Armstrong-Arif-Semih-Mehmet-Zekai(Berk Dk.68)-Cemal-Kasım(Shabat Dk. 79)-Mehmet(Batılay Dk.74)
GOLLER: Dk.71 Offor(Binatlı), Dk.60 Kasım(Lefke) 

Abdullah ZAİFOĞLU
Ligin 29. hafta maçında Binatlı, Lefke ile 1-1 berabere kalarak aldığı 1 puanla mutlu oldu.
  26. dakikada sağ taraftan gelişen Binatlı atağında K.Uçaner’in kale önüne gönderdiği topa Musa yakın mesafeden iyi vuramayınca rakip defans oyuncuları topu uzaklaştırdı.
  32. dakikada K.Uçaner topla rakip ceza alanında buluştu. Vuruşu çok kötü olunca seken topa bu kez Mehmet vurdu ancak kaleci topu kornere çeldi.
  45. dakikada yine sağ taraftan gelişen Binatlı atağında Mehmet’in pasında topa vuran Musa oldu, fakat top kaleci Ahmet’te kaldı.
  56. dakikada Alexandry’nin ortasında K.Uçaner göğsü ile topu Musa’nın önüne bıraktı. Fakat Musa çok ama çok yavaş bir vuruş yapınca kaleci Ahmet topu tutmakta zorlanmadı.
  60. dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada Lefke rakip ceza alanının sağ tarafında serbest vuruş kazandı. Kasım’ın direkt kaleye giden yerden ama çok yavaş vuruşunda topa kimse müdahale edemeyip top ağlarla buluşunca Lefke 1-0 öne geçti.
  71. dakikada skora denge geldi. Musa’nın pasında topla rakip ceza alanında buluşan Offor, önce topu kontrol etti sonra düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı.
  81. dakikada Binatlı’dan Offor’un ceza alanı dışından kaleye çapraz pozisyondaki vuruşunda top çok az farkla üstten dışarı çıktı.
  Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Binatlı sahadan istediğini alarak ayrıldı ve ligde kaldı.
A-2 gençler maçını Binatlı kazandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473