banner564

‘Polemitya’ resitali 1-3

Gençlik Gücü konuk ettiği Binatlı’ya 3-1 mağlup olarak haftayı puansız kapadı

‘Polemitya’ resitali  1-3
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadyumu
HAKEMLER: Emre Öztaşlı, Hakan Ünal, Ahmet Karaoğulları,Turgay Misk
GENÇLİK GÜCÜ: Çağatay, Hüseyin, Derviş (Dk.62 Özcan), Uğur, Addo, Erdoğan (Dk.70 Özgür), Ali, Zeeb (Dk.45 Ceyhun), Raif, Yeboah, İsmail
BİNATLI: Ercan, Eren, Emek, Mustafa (Dk.70 Kemal), Ayhan, Sertaç, Kehinde, Israel (Dk.76 Alexander), Neval, Abdullah (Dk.49 Salih), Kadir
GOLLER: 90+2 Özgür (Gençlik Gücü), Dk.49 Kehinde, Dk.87 Hüseyin (kk), Dk.90 Alexander (Binatlı)

Yusuf YILDIZEV
K-Pet Süper Lig’in 5.haftasında Gençlik Gücü, konuk ettiği Binatlı’ya 3-1 yenildi. Bu galibiyetle Binatlı ilk 3 puanını alıp 5 puana yükselirken, Gençlik Gücü 7 puanda kaldı.
3. dk: Binatlı, yaklaşık 25 metreden faul atışı kazandı. Topun başına geçen Emek çok sert bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Kaleci Çağatay’ın güçlükle müdahalesinden sonra top üst direkten geri döndü.
12. dk: Sağ çaprazdan kullanılan serbest atışı Binatlı’dan Emek paslaşarak kullandı. Topla buluşan Neval’in orta şut karışımı vuruşu direğe çarparak oyun alanına döndü.
19. dk: Sağ kanattan Binatlı’dan topu Neval taşıdı. Ortaya çevirdiği topta ceza alanında müsait durumda topla buluşan Israel, kötü bir vuruşla topu yandan dışarı gönderdi.
34. dk: Binatlı, orta sahada kaptığı topu vakit kaybetmeden savunmanın arkasına doğru gönderdi. Topla buluşan Neval, Addo’dan sıyrıldı ve müsait durumdaki arkadaşı Mustafa’ya çıkardı. Mustafa’nın zayıf vuruşunu Gençlik Gücü savunması karşıladı.
49. dk: Sağ kanattan gelişen Binatlı atağında Israel’in ortasında topla buluşan Kehin de rakibinden sıyrılarak ceza sahasının içinde sol çaprazdan sert bir vuruşla kaleci Çağatay’ı mağlup etti. 0-1
63. dk: Topla orta sahada buluşan Binatlı futbolcusu Neval, savunmanın arkasına attığı topla Mustafa’yı buluşturdu. Rakibi Addo’dan sıyrıldıktan sonra kaleci Çağatay ile karşı karşıya kaldı. Mustafa’nın vuruşunu Gençlik Gücü file bekçisi kurtarmayı başardı.
69. dk: Gelişen Gençlik Gücü atağında, İsmail güzel bir ara pasıyla ceza sahası içinde Ceyhun’u buluşturdu. Bu oyuncunun sağ çaprazdan sert vuruşu az farkla dışarı gitti.
77. dk: Sol taraftan gelişen Gençlik Gücü atağında, İsmail’in etkili ortasında müsait durumdaki Yeboah’ın altı pas çizgisindeki kafa vuruşu üstten dışarı gitti.
81. dk: Ani gelişen Binatlı atağında, ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Kemal, çok şık bir plaseyle topu kaleye gönderdi. Çağatay’ın müdahale edemediği top yan direkten geri döndü.
87. dk: Gençlik Gücü’nün tüm riskleri alıp beraberlik golünü aradığı bir anda orta sahanın sağında topla buluşan İsrael süratli bir şekilde topu getirdi. Ceza sahasına yaklaşırken yaptığı ortada top, müdahale etmeye çalışan Hüseyin’e çarptı ve ağlarla buluştu. (0-2) 
90. dk: Sağ taraftan gelişen Binatlı atağında Neval’in sol çapraza attığı uzun pasta topla buluşan Alexander, zarif bir çalımla kaleci Çağatay’dan kurtuldu ve boş kaleye topu gönderdi. (0-3)
90+2. dk: Sol kanattan Gençlik Gücü oyuncusu Özcan’ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Özgür, düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.(1-3)

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474