banner564

Puanları paylaştılar 1-1

K-Pet Birinci Lig’de play-out’ta mücadele edecek olan iki takımın mücadelesinde kazanan olmadı

Puanları paylaştılar 1-1
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Hakan Muhtaroğlu-Cemal Sakallı-Hakkı Emir
G.GÜCÜ: Ferhat-Süleymen-Derviş-Onurcan-Özcan-Hasan-Hüseyin-Ahmet Can-Orhan-Cenkay (Zeep dk.79)Mustafa
DENİZLİ: Salih Beyoğlu-Hasan-İbrahim(Eren dk.59)-Salih Özdoğanoğlu-Mustafa-İbrahim(Yılmaz dk.65)-Ahmet-Enver-Eray-Mahmut-Can(Ferit dk.62)
GOLLER: Dk.15 Salih(DENİZLİ), Dk. 57 Özcan

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Birinci Ligi’nin son hafta maçında G. Gücü konuk ettiği Denizli ile 1-1 berabere kalarak play-out mücadelesine son sırada kalarak 13 puanla başlayacak.
14. dakikada gelişen Denizli atağında Mustafa’nın sağdan ortasında topa vuran Mustafa oldu. Kaleci Ferhat topu köşeden kornere atarak tehlikeyi önledi.
15. dakikada Denizli öne geçti. Bu dakikada Denizli sol taraftan korner atışı kullandı. 
G. Gücü kalesi önünde oluşan karambolde topa son vuran Salih Denizli’yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
37. dakikada G. Gücü takımından Ahmet Can’ın ceza alanı dışından vuruşunda kaleci Salih topu direk dibinden kornere attı. 
39. dakikadaki G. Gücü atağında Mustafa İnan’ın vuruşunda top Denizli kalesinin üst direğinden döndü, defans topu uzaklaştırdı.
54. dakikada G. Gücü’nün en iyilerinden Ahmet Can’ın ceza yayı üzerinden vuruşunda kaleci Salih topu gülükle kornere attı.
57. dakikada skora denge geldi. Sol taraftan ani gelişen G.Gücü atağında Özcan topla ceza alanına girdiği andaki vuruşunda top Salih’in üzerinden ağlara gidince G.Gücü beraberliği yakaladı.1-1
82. dakikada gelişen G. Gücü atağında Denizli defansı topu uzaklaştıramadı. Kaleci Salih de kalesini terk etmişti. Açılan topa Salih vurdu, ağlara gitmekte olan topu Salih kafa ile uzaklaştırarak rakibine galibiyet şansı tanımadı. Maç da bu skorla sona erdi ve G. Gücü puanını 25’e Denizli ise 31’e çıkardı.
Gençler maçını G. Gücü gençleri 5-1 kazandı.   


Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474