banner564

Sandrine’den YDÜ’ye övgü

Dünyaca ünlü yıldız basketbolcu kendi özel bloğunda Yakın Doğu Üniversitesi’ni anlattı

Sandrine’den YDÜ’ye övgü
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın Fransız oyuncusu Sandrine Gruda, Yakın Doğu Üniversitesi’nin kariyerinde gördüğü en profesyonel Avrupa Kulübü olduğunu ve burada bulunmasının yaptığı en doğru tercihlerden biri olduğunu söyledi.
Kariyerinde önemli başarılarla sayısız şampiyonluklar yaşayan ve takım kadrosuna bu yıl katılan başarılı oyuncu, Yakın Doğu Üniversitesi’ne transferini kişisel bloğunda paylaştığı yazıyla anlattı. Spor hayatının en huzurlu ve coşkulu dönemlerinden birini yaşadığını ifade eden Gruda, Yakın Doğu Üniversitesi’ni “Binbir Gece Masalları” şeklinde nitelendirdi.

 “Bugüne kadar gördüğüm en profesyonel Avrupa kulübü”
Gelen teklifler arasında en doğru tercihi yaptığını belirten Sandrine Gruda, “Geçen yıl formasını taşıdığım Fenerbahçe Takımı’nı bıraktıktan sonra Fransa’nın ASVEL takımına döndüm. Burada geçirdiğim iki ayın sonunda Yakın Doğu Üniversitesi’ne katılmak üzere yeniden büyülü şehir İstanbul’a geldim. Dünyanın her yerinde basketbol sevgisini keşfetmek çok güzel. Gelen teklifler arasında en doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum. Takımın elde ettiği şampiyonluklar ve iddialı oluşu bunun en güzel kanıtı. Yakın Doğu Üniversitesi, 13 yıllık kariyerimde bugüne kadar gördüğüm açık ara en profesyonel Avrupa Kulübü. Birlik ruhu içerisinde topu paylaşan, oyunu zekâ ve mantıkla götüren bir ortamda olmak rüya gibi. Burada olmaktan mutluyum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 05:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474