banner564

Şeker, bırakıyor

Çanakkale Kulüp Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Şeker yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı

Şeker, bırakıyor
banner598
K-Pet 2.Lig’de mücadele eden Çanakkale’de, Kulüp başkanı İbrahim Şeker Haziran ayında yapılacak genel kurulda görevi bırakacağını açıkladı. Çanakkale’de zor dönemde başkanlık görevini üstlenen yeşil beyazlı kulübü bu günlere gelmesinde önemli katkısı bulunan başkan İbrahim Şeker yeni dönemde aynı şartlarda aday olmayı düşünmüyor. 

Başarılı bir sezon geçirdi
Başarılı bir sezon geçiren A takım ligi üçüncü sırada bitirerek, play-off’da mücadele hakkı elde ederken, play-off’ta küme çıkmayı kaçıran Çanakkale, A2 Gençler ligini genç takım şampiyon olarak tamamladı. Göreve geldiklerinde yok olmaya doğru giden alt yapıları tekrardan toparlayarak iyi bir noktaya getirilirken, İstanbul’da ilk yurt dışında katıldıkları Galatasaray turnuvasında başarı gösterildi. 

Eldeki maddiyatla varoluş mücadelesi sergiledik
“Eldeki maddiyata ve imkânlarına göre en iyi şekilde gerekli mücadeleyi gösteren oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum” diyen Şeker rakiplerin arkasında önemli güçler ve büyük destekler varken kendi kişisel imkânlarıyla bir varoluş mücadelesi sergilediklerini kaydetti. 

Gerekli yardımı görmedik
Şeker, göreve geldikleri dört yıl önce kulübün birçok yerlere borcu bulunduğunu planlı ve programlı çalışılarak dört sene sonra herkesin hayal dediği şeyleri hayata geçirmiş, sportif başarıya ulaşmış Çanakkale kulübü ne yazı ki gerekli yardım görmediğini belirtti. 

Desteğe hazırız
Göreve gelecek olan yeni başkan ve yönetime yardım istenmesi durumunda gerekli yardımı yapabileceğini, mevzu Çanakkale ise her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarından kimsenin en ufak kuşkusu olmamasını ifade eden Şeker, tüm bu zorluklara rağmen kulüp olarak vermiş oldukları sözleri yerine getiren nadir kulüplerden biri olduğunu, bundan sonra iş camiaya düşmektedir dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473