banner564

Şerifoğlu: İyi noktadayız

Lige zorlu Lefke deplasmanı ile başlayacak olan Yeni Boğaziçi’nde takımın durumu teknik heyeti ümitlendiriyor

Şerifoğlu: İyi noktadayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Sezonun en başında zorlu bir süreç yaşadıklarını belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, sonrasında takımın toparlanamsı ile birlikte keyifli bir sezon açılışı yaptıklarını aktardı. Lige Lefke deplasmanı ile başlayacak olmalarının başlangıç adına iyi ve önemli olduğunun altını çizen tecrübeli çalıştırıcı yeni sezon öncesi zorluğun bilincinde olduklarını belirtti.

İddialı bir lig olacak
Ligin bu sezon geçmiş yıllara göre daha zor ve çekişmeli geçeceğini aktaran Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, ligde yeni sezonda iddialı takım sayısının fazla olduğunu söyledi. Yeni Boğaziçi olarak zorlu maratonda akıllı ve sabırlı olmakla birlikte zorluğun ve ciddiyetin bilincinde olmaları gerektiğini söyleyerek, hangi takımlara karşı kazanıp kaybedeceklerinin ise önemini dile getirdi. Erken sinirlenip erken ümitsizlik yaşamak istemediklerinede vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı Yeni Boğaziçi olarak ligde kalmak istediklerini aktardı.

Karadağ’a hazırız
Hazırlık dönemi kapsamında kazandıkları Erülkü turnuvası ile birlikte özgüven olarak iyi noktaya geldiklerini belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, ligin ilk maçına Lefke deplasmanı ile başlayacak olmalarının bilincinde olduklarını söyledi. Mental ve fiziksel anlamda lige hazır olduklarını iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıkalrını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı geride kalan hazırlık sürecinde çok tecrübeler kazandıklarını ifade etti. Zorlu lige direneceklerine ve vazgeçmeyceklerine inandığını da belirten Şerifoğlu, taraftarada çağrı yaparak bu zor periyotda takımlarına sahip çıkmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2017, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474