banner564

Sesigüzel ikna çabasında

Hasan Kemal Sesigüzel’in aday olabileceği öğrenildi.

Sesigüzel ikna çabasında
banner598

K – Pet Süper Ligi’nde sıkıntılı bir dönem geçiren Mormenekşe’de olağan genel kurulda başkanlık için eski başkanlardan Hasan Kemal Sesigüzel’in aday olabileceği öğrenildi.

Genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Metin Menekşeli’nin de destek verdiği Sesigüzel’in adaylığa sıcak baktığı ancak, Mormenekşe’de destek aradığı da gelen bilgiler arasında.

Menekşeli’den destek
Şimdiki başkan Metin Menekşeli’nin takıma iki yabancı oyuncu transferi ve tecrübeli bir teknik adam almak ve bunların masraflarını da karşılama sözü verdiği buna karşılık da Sesigüzel’i ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Teknik direktör için Turan Altay 
Mormenekşe’nin bu sezon yaşadığı sıkıntıları yaşamaması için takıma takviye yapılması ve takımın başına da tecrübeli bir teknik adam getirilmesi konuşulurken teknik direktör konusunda da Turan Altay ismi geçtiği gelen bilgiler arasında.

Destek varsa aday olabilir
Başkan adaylığı için ismi geçen eski başkanlardan Hasan Kemal Sesigüzel ise adaylığa sıcak baktığı ancak, gerekli destek ve katkıyı görmesi halinde aday olabileceğini yakın çevresine söylediği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474