banner564

Sessiz sedasız zirveye

Topladığı 10 puanla liderlik koltuğunu devralan Girne Halk Evi, Maraş deplasmanından yine lider dönmek istiyor

Sessiz sedasız zirveye
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet ikinci ligde dördüncü hafta sonunda on puanla liderliğe yükselen Girne Halk Evi’nde yüzler gülüyor. Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu yaptığı değerlendirmede liderliğe yükselmenin sevindirici olduğunu, önemli olanın ise bundan sonra bulundukları konumu korumak olduğunu belirtti.

Üçüncü Doğu deplasmanı
Bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Maraş maçı ile birlikte 5 hafta sonunda Doğu’da üçüncü deplasmanlarına çıkacaklarını belirten Mehmet Kemancıoğlu, bunun da küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizdi. İlk hafta Dipkarpaz, üçüncü hafta ise Çanakkale deplasmanlarından galibiyetle döndüklerini hatırlatan Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu hedeflerinin bu haftaki Maraş deplasmanın dan da galibiyetle dönmek olduğunu vurguladı.

Her maçımız zordur
Dördüncü hafta sonunda liderlik koltuğunda oturmalarının önemli olduğunu belirten Kemancıoğlu, bundan sonrasının ise Girne Halk Evi adına daha önemli olduğunu belirtti. Her takımın yada her maçın zorlu olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, bunun örneğini ise Doğancı’nın geçen hafta Baf Ülkü Yurdu karşısında ortaya koyduğunu belirtti. Girne Halk Evi olarak her rakibe saygı duyduklarını ve ciddiye aldıklarını belirten Kemancıoğlu Maraş takımının da bu şekilde olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473