banner564

Sevenleri dua ediyor

9 yaşındaki Mirsad Toprak, okulun bahçesinde oyun oynarken çıktığı 2,5 metre yükseklikteki ağaçtan düşerek beyin kanaması geçirdi

Sevenleri  dua ediyor
banner598
Melin DOBRAN
   Lefkoşa’da ikamet eden Emine-Mahmut Toprak çiftinin küçük oğlu 9 yaşındaki Mirsad Toprak, ağaçtan düşerek beyin kanaması geçirdi. Elde edilen bilgilere göre minik Toprak, saat 12.30 civarında okul zilinin çalmasıyla sınıftan çıkarak bahçeye koştu. 
Eğitim gördüğü Şehit Tuncer İlkokulu’nun bahçesindeki ağaca çıkıp oynamak isteyen Toprak, 2,5 metre yükseklikten yere düştü. Okul yönetiminin hemen 112 acil servise haber vermesi üzerine Toprak, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
   Hastanenin yoğun bakım servisine kaldırılan Toprak’ın, yüksekten düşerek beyin kanaması geçirdiği ve kafatasında çatlak meydana geldiği belirtildi. 
   Okulun başarılı öğrencilerinden olan Mirsad’ın yaşadığı talihsiz kaza hem ailesinde hem de Şehit Tuncer İlkokulu öğretmeni ve öğrencilerinde büyük üzüntü yarattı.
Toprak çiftinin 13 yaşında Recep Furkan Toprak isminde bir oğlu daha bulunuyor. MÜSİAD Kıbrıs Genel Sekreteri Emine Toprak ve Selimiye Camii Baş İmamı olan Mahmut Toprak’ın yakınları, üzüntülü aileye acil şifalar dileğinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473