banner564

Şeytanın bacağını kırdı 3-1

7 maçta sadece 2 puan toplayan Cihangir, zirve mücadelesi veren Binatlı’yı mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanıştı

Şeytanın bacağını kırdı 3-1
banner598
YER: Cihangir Stadı.
HAKEMLER: Mehmet Sezener-Necmi Bulut-Mehmet Ekşici
CİHANGİR: Raif-Erol-Çağlar-Nurettin-S.Say-Kalifa(Mete dk.46)-Eser-Mikail-Doğan(Arif dk. 62)-Yace Marius Okpokon(Burak dk. 86)-Offor
BİNATLI: Yusuf-Reşit-Taner-Eren-Erbay-Ebimobowei-Mehmet(M.Ali dk 82)-Kehinde-Evor John Bello-Burak-Murat(Ayhan dk.66)
GOLLER: Dk.19 Nurettin, dk 22 Yace Marius Okpokon, dk. 80 Offor(CİHANGİR) Dk. 47 Burak(BİNATLI)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet SÜper Ligi’nde dipten kurtulmak isteyen Cihangir konuk ettiği zirve takımlarından Binatlı’yı 3-1 yenerek şeytanın bacağını kırdı.
  19. dakikada Cihangir Offor’un rakip ceza alanının hemen dışında düşürülmesiyle bir serbest vuruş kazandı. Nurettin’in vuruşunda top barajın üzerinden ağlara gidince Cihangir 1-0 öne geçti.
  22. dakikada fark 2’ye çıktı. Gerilerden atılan uzun topta Doğan kafa ile topu Offor’un önüne bıraktı. Offor’un geriye çıkardığı topa sert ve düzgün bir vuruş yapan Yace Marius Okpokon takımı Cihangir adına skoru 2-0 yapan golü attı.
  25. dakikada Cihangir’den Çağlar’ın uzak mesafeden vuruşunda kaleci Yusuf direk dibinden topu kornere atarak tehlikeyi önledi.
  27. dakikadaki Binatlı atağında Eren ceza alanı dışından sert vurdu bu kez Cihangir kalecisi Raif direk dibinden topu kornere atmayı başardı.
  44. dakikada Binatlı’dan Burak rakip ceza alanı içinde müsait poisyonda önünde bulduğu topu üstten dışarı atarak takımı adına bir golü kaçırmış oldu.
  47. dakikada fark 1’e indi. Gelişen Binatlı atağında Burak’ın sağ taraftan orta şut karışımı vuruşunda hiç bir oyuncu topa müdahale edemedi, kaleci Raif de geç hamle yapınca top doğrudan ağlara gitti ve skor 2-1 oldu.
  61. dakikadaki Cihangir atağında Offor’un kafa ile indirdiği topu Yace Marius Okpokon altı pas köşesinden dışarı attı.
  68. dakikada Binatlı’dan Ebimobowei’nin rakip ceza alanı içinde yakın mesafeden dönerek yaptığı vuruşta kaleci Raif mükemmel uzandı ve topu tokatlayarak kornere attı. Kornerden sonu alınamadı.
  80. dakikada fark tekrar 2’ye ıktı. Cihangir takımındda günün başarılı isimlerinden Offor rakip alanın ortasından aldığı topla ceza alanına girer girmez çok düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve Cihangir’i 3-1 öne geçirdi.
  90+3’ncü dakikada gelişen Binatlı atağında sağ taraftan yapılan ortada Evor John Bello kafa ile topu ağlara yolladı, ancak ofsayt gerekesi ile gol geçerlilik kazanmadı.
  Maç da bu skorla sona erdi ve Cihangir 8 hafta sonra 3 puanla tanışmış oldu. Bu sonuçla Cihangir puanını 12’ye çıkarırken Binatlı 22 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2017, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473