banner564

Sistemsizlikten bıktık

Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim ülkedeki futbolun sistemsizkten dibe vurduğunu söyledi

Sistemsizlikten bıktık
banner598
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim ülke futbolundaki sistemsizlikten bıktığını belirterek ülkede artık başkanlık ya da yöneticilik yapmanın anlamının kalmadığını söyledi.

Sistemsizlik bıktırdı
Hasan Besim dün BRT 1’de katıldığı Sporun Gündemi programında Çelen Oben’in sorularını yanıtlarken, “Ülkedeki sitemsizlik beni de bıktırdı. Futbolcular BAL Ligi’ne gidiyor. Peki Federasyon ne yapıyor? Bu konuda maalesef Federasyon da hiçbir adım atmamıştır” dedi.

“Beni dinlemedi bile”
Besim dün Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’na gittiğini sorunlarını aktarmak istediğini ancak başkanın kendisini dinlemediğini belirterek “Ben 11 yıldır bu kulüpte başkanlık yapıyorum. Motivasyonum kalmadı. İnancım kalmadı” diyerek futbolun dibe vurduğunu savundu.

Çıdamlı’nın arkasındayız
BAL Ligi’ne giden İbrahim Çıdamlı’ya başarılar dileyerek gönderdiğini belirten Hasan Besim “Sonuna kadar da arkasındayız. Futbolcularımız sistemsizlikten kaçıyor. Biz yıllarca yabancıları oynattık. Birine para mı ödedik. Şimdi çark bize döndü canımız acıyınca feveran ediyoruz. Burada sorun sistemin olmayışıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473