banner564

Skrtel'de umut ışığı

Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken antrenmanın ilk bölümünde takıma katılan Slovak stoperin derbiye yetişme ihtimali doğdu

Skrtel'de umut ışığı
banner598
Fenerbahçe, Cumartesi akşamı oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde kasığında ağrıları bulunan ve Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyen Martin Skrtel antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Slovak stoper ikinci bölümde ise özel program uyguladı. Skrtel'in kademeli olarak da olsa takıma katılması teknik ekibi sevindirirken, sağlık ekibi futbolcuyu derbiye yetiştirebilmek için yoğun mesai harcıyor. 
Deneyimli futbolcuya derbiye kadar testler yapılacak. Kontrollerde olumlu sonuç çıkması halinde Skrtel derbide sahada olacak. Tecrübeli oyuncunun yetişememesi halinde Luis Neto'ya yine Roman Neustadter eşlik edecek. Bu arada sakatlığı bulunan ve antrenmana katılmayan Robin van Persie derbide sahada olamayacak. Aytemiz Alanyaspor maçında dizindeki ağrılar yüzünden oynayamayan Mehmet Topal ise takımla çalıştı. Deneyimli futbolcu görev verilmesi halinde Beşiktaş maçında forma giyebilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474