banner564

Son 10 dakika herşeyi değiştirdi 0-5

Haftayı derbi mağlubiyeti ile tamamlayan Türk Ocağı, deplasmanda özellikle son 10 dakikada bulduğu gollerle Ozanköy’ü farklı mağlup etti

Son 10 dakika herşeyi değiştirdi 0-5
banner598
YER: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı.
HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu-Ali Orçan-Cemal Skallı
OZANKÖY:M.Emin-Hüseyin-Nedim-Berk-Guis Namike-Fikret-(Ali dk.71)-Junior Dijon-H.Aydıngönül(Bekir dk.60)-Hasa(Mehmet dk.78)-Mach Dijon-Alpay
T.OCAĞI:Andreou-Hasan-İsmet-Mustafa-Bilal- James Obongha-Muhammed(H.Sadrazam dk.85)-Dinopeter-Doğukan(İlker dk.75)-Ertaç-Justice(Mehmet Uçar dk.85) 
GOLLER: 36.dakika Bilal, 80 ve 90.dakikalar Ertaç, 81.dakika Peter ve 89.dakika Mehmet Uçar (T.Ocağı)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet SÜper Ligi’nde alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada Türk Ocağı Ozanköy’ü son 10 dakikada bulduğu gollerle 5-0 mağlup etti.
7. dakikada gelişen T.Ocağı atağında Justice topla rakip ceza alanında buluştu. Rakibini geçtikten sonra altı pas içerisinde kaleye vurmak yerine yine çalım atmayı deneyince  defans topu uzaklaştırdı.
12. dakikadaki Ozanköy atağında March Dijon’un sol taraftan getirdiği topla rakip ceza alanı dışında buluşan Namike’nin vuruşunda kaleci Andreou topu güçlükle kornere atarak tehlikeyi önledi.
  36. dakikada T.Ocağı öne geçti. Doğukan’ın sağdan ortasında Ertaç’tan seken topla buluşan Bilal göğsü ile kontrol ettiği topa sert ve düzgün vurarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  38. dakikadaki T.Ocağı atağında Peter’in uzun topunda Doğukan kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen istediği gibi vuramadı ve kaleci M.Emin kalesini de zamanında terk ederek topa sahip oldu.
  61. dakikada gelişen T.Ocağı atağında Ozanköy ceza alanında Peter topa vuracağı anda Namike’nin müdahalesiyle yerde kaldı. T.Ocağı futbolcuları bu pozisyonda penaltı bekledi, ancak hakem oyunu devam ettirdi.
  79. dakikada T.Ocağı’ndan Peter’in sert şutunda kaleciyi de geçen top üst direğe vurarak dışarı gitti.  
  80. dakikada gerilerden atılan uzun topta Ozanköy defans oyuncusu Nedim kalecisine çok rahat verebileceği topta ne yapacağına karar veremeyince araya giren Peter oldu ve ondan  seken top Ertaç’ın önünde kaldı, Ertaç’ta topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.
  81. dakikada günün başarılı isimlerinden Peter aldığı topla tek başına Ozanköy ceza alanına girdikten sonra yerden düzgün bir vuruş yaparak skoru 3-0 yapan golü attı.
  89. dakikadaki T.Ocağı atağında sonradan oyuna giren Mehmet Uçar, James’in mükemmel ara pasında kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu filelere göndermekte zorlanmadı ve takımı adına skoru 4-0 oldu.  
  90. dakikada yine Peter’in getirdiği topa Mehmet istediği gibi vuramayınca en son vuran Ertaç oldu ve maçın sonucunu belirleyen golü atarak T.Ocağı’nı deplasmanda 5-0 öne geçirdi.
Bu sonuçla Türk Ocağı puanını 13’e çıkarırken Ozanköy 10 puanda kaldı.
  A-2 Gençler maçını deplasman takımı T.Ocağı 1-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473