banner564

Son sözü genel kurul söyleyecek

Çetinkaya ile GAÜ arasında sürdürülen sponsorluk anlaşması Çetinkaya Genel Kurulu’na sunulacak

Son sözü genel kurul söyleyecek
banner598
Çetinkaya’nın yeniden yapılanması, tesis ve sporcu altyapısına destek olması planlanan sponsorluk anlaşmasında bir süredir devam eden toplantıların bir yenisi de bugün yapıldı.
Çetinkaya Kulüp Lokali’nde saat:17.00’de toplanan iki camianın yöneticileri, kurulacak ortaklık şekli ile koşullarını konuştu. GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’ın yanı sıra GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Çetinkaya’dan ise Divan Başkanı Dr. Bülent Dizdarlı, eski başkanlardan Mehmet Tatar, yöneticiler Ferdinç Kılıç ve Erhan Başay yer aldı.
Yapılan toplantı sonrasında 10 yıl sürecek anlaşmanın genel kurula götürülmesine karar verildi.
Bu anlaşmaya göre 10 süreyle Çetinkaya Kulübü’nün adı “GAÜ-Çetinkaya” olarak anılacak ve gerek altyapı gerekse tesis anlamında katkılar sağlanacak. Oluşturulan taslak, 31 Temmuz gecesi toplanacak Çetinkaya Genel Kurulu’ndan onay alması halinde Avukatlar tarafından hazırlanan anlaşmalar 2 Ağustos Pazartesi günü saat:14.00’te basın önünde imzalanacak.
Başkan adaylığı teklif edilen GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi’nin bu teklifi prensipte kabul ettiği ve anlaşmanın genel kuruldan onay alması durumunda adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474