banner564

Sözleşme imzalandı

Yakın Doğu Üniversitesi Baş Antrenörlük görevine Alper Durur getirildi

Sözleşme imzalandı
banner598
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Yakın Doğu Üniversitesi’nde İlker Gözeneli’nin Teknik Sorumluluk görevine getirilmesinin ardından boşalan Baş Antrenörlük görevine Alper Durur getirildi. Geçtiğimiz üç sezon boyunca Orduspor Kadın Basketbol Takımı’nı çalıştıran ve Orduspor’da Avrupa Kupalarına katılma başarısını gösteren Alper Durur ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı
Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Türkiye Genç Milli Takım Baş Antrenörlüğü görevini de yürüten Alper Durur, Ağustos ayında gerçekleştirilecek Avrupa Gençler Şampiyonası’nda da Baş Antrenör olarak görev yapacak.

Doç. Dr. İrfan S. Günsel: Alper Durur ile büyük başarılara ulaşacağımıza eminiz
Gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel, Alper Durur gibi Türk kadın basketboluna yıllarca emek vermiş ve başarılı olmuş, tecrübeli bir antrenör ile çalışacaklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Günsel, “Alper Durur, ligi çok yakından tanıyan, çok tecrübeli bir basketbol adamı. Halen Genç Milli Takım Antrenörlüğü gibi çok büyük sorumluluğu olan bir mevkide olması, bizim kendisine yönetim olarak çok fazla güven duymamızı sağlıyor. Hep birlikte koyduğumuz büyük hedeflere doğru yelken açacak ve yeni zaferlere ulaşacağız. Alper Durur ve ekibine başarılar dilerim" dedi.  Transfer çalışmalarını Alper Durur’un gözetiminde devam ettiklerini belirten Doç. Dr. İrfan S. Günsel, “Hocamızın oyun kurgusuna göre çok dikkatli ve titiz bir transfer dönemi geçiriyoruz, önümüzdeki sezonda çok büyük başarılar yaşayacağımıza inancımız tam” dedi.

Alper Durur: Yenilgiyi kabullenmeyen bir takım yaratarak, hedeflere ulaşacağız
İmza töreninde konuşan Koç Alper Durur ise "Çok büyük bir camiaya geldim. Yakın Doğu ailesinin hem Türkiye hem de Kuzey Kıbrıs sporu için ne kadar önemli bir organizasyon olduğu taraflı tarafsız her kesim tarafından kabul görmüş durumda. Ben de bu çok değerli kuruma yakışır başarıları yaşatmak için var gücümle çalışacağım. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.  Alper Durur gerçekleşen ve gerçekleştirilecek transferlerle Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin iddialı takımlarından biri olacaklarını, göze hoş gelen, oyun disiplininden taviz vermeyen, yenilgiyi kabullenmeyen bir takım yaratarak, konulan hedeflere ulaşacaklarını da sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474