banner564

Sponsoru etkinliği iptal etti

Eski Barcelonalı yeni PSG'li Dani Alves, Neymar'ın aklını çelmekle suçlanıyor

Sponsoru etkinliği iptal etti
banner598
Eski Barcelonalı yeni PSG'li Dani Alves, Neymar'ın aklını çelmekle suçlanıyor. Brezilyalı futbolcu bu iddialara çok sert bir yanıt verdi. Öte yandan Mundo Deportivo'dan Roger Torello, Barcelona'nın Neymar'la pazarlık yapmama kararı aldığını ve oyuncuyla 222 milyon Euro'luk serbest kalma parasını getirmesi halinde gidebileceğini söylediğini yazdı. Öte yandan Neymar'ın Çin'de katılacağı etkinlik Çinli firma tarafından 'oyuncunun transfer sorunları' gerekçesiyle iptal edildi.
Alves, geçtiğimiz günlerde Juventus'la sözleşme yenilemeyip PSG'ye transfer olan Brezilyalı futbolcu, Neymar'la ilgili suçlanıyor.
Neymar'ın PSG'ye transfer olacağı iddialarının ardı arkası kesilmezken Dani Alves'in bu girişimde payı olduğu iddiası yönünde haberler yayınlanmaya başladı.
İddialara çok sinirlenen Dani Alves bir tweet atarak 'Yalanlar. Neymar'la ilgili konular benim bilgim dışında. Neymar'la konuştuğum son şey futboldu. Gelirse mutlu olurum' diye yazdı.
Mundo Deportivo'dan Roger Torello, Barcelona'nın Neymar'la pazarlık yapmama kararı aldığını ve oyuncuyla 222 milyon Euro'luk serbest kalma parasını getirmesi halinde gidebileceğini söylediğini yazdı.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474