banner564

Süper Kupa'yı kim kazanacak?

Makedonya'nın başkenti tarihinde ilk kez bir Avrupa kupası finaline ev sahipliği yapacak

Süper Kupa'yı kim kazanacak?
banner598
Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu
Manchester United, Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.
Üsküp tarihi bir maçta Avrupa'nın dev kulüplerini ağırlıyor. Makedonya'nın başkenti tarihinde ilk kez bir Avrupa kupası finaline ev sahipliği yapacak.
Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Manchester United'ı karşı karşıya getirecek maçı kazanan takım Süper Kupa'nın sahibi olacak.
II. Filip Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den yayınlanacak.
Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sonrası kadrosunu büyük ölçüde koruyan Real Madrid, rotasyonda şans bulan Morata, James Rodriguez, Danilo, Coentrao ve Pepe ile yollarını ayırdı.
Eflatun-beyazlılar bu isimlerin yerine iki genç futbolcu Theo Hernandez ve Dani
Ceballos'u kadrosuna kattı.
Manchester United ise Ibrahımovic'in yanı sıra Wayne Rooney ile bağlarını koparırken Romelu Lukaku, Nemanja Matic ve Victor Lindelöf'ü renklerine bağladı.
Süper Kupa karşılaşması Avrupa'nın iki devini karşı karşıya getirmesinin yanı sıra Cristiano Ronaldo ve Jose Mourinho için ayrı bir öneme sahip. Zira iki Portekizli de eski takımlarına karşı mücadele verecek. Ronaldo 2003-2009 yılları arasında formasını giydiği Manchester United'a karşı Mourinho da 3 yıl boyunca çalıştırdığı Real Madrid'e karşı sahaya çıkacak.
Real Madrid 3 kez Süper Kupa şampiyonluğu yaşarken, Manchester United 1991-1992 sezonunda Kızılyıldız'ı yenerek bu kupayı müzesine götürmüştü.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 07:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473