banner564

Suskunluğunu bozdu

GAÜ Çetinkaya’ya transferi gerçekleşmeyen Turgut Kaan “Gerekirse 2 yıl beklerim” dedi

Suskunluğunu bozdu
banner598

GAÜ Çetinkaya ile Cihangir kulüplerinin transferinde bir türlü anlaşmaya varamadıkları Turgut Kaan suskunluğunu bozdu.

Osmaniye Kadirli’de ailesinin yanında olan tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, Cihangir’de çok iyi dostluklar kurduğunu, kimseye kırgınlığı olmadığını söyledi.

Herkes transfer oldu ben olamadım
Turgut Kaan çevresindeki birçok arkadaşının transferinin gerçekleştiğini sadece kendisinin gerçekleşmediğini bunun da kendisini hayli üzdüğünü söyledi. Bu olayın hem kendisinin hem de ailesinin psikolojisini bozduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, GAÜ Çetinkaya ile her konuda anlaştığını ve bunu hem Toygar Davulcuya hem de Aytaç Karavezir’lere söylediğini ancak olumsuz cevap aldığını söyledi.

Transfer olmazsam 2 yıl bekleyeceğim
Bu saatten sonra Cihangir’de futbol oynamasının söz konusu olmayacağını söyleyen Turgut Kaan, transfer dönemi bittiğinde Futbol Federasyonu’na gereken başvuruyu yapıp mesleği olan Beden Eğitimi öğretmenliğini yapacağını 2 senenin sonunda da transferini gerçekleştireceğini söyledi. 1 aydır günde iki kez antrenman yaptığını da söyleyen Turgut Kaan, şu an için KKTC’ye dönmeyi düşünmediğini ancak transferinin gerçekleşmesi halinde dönebileceğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473