banner564

“Takımın günahıydı”

Olympiakos - Beşiktaş maçının ardından Mehmet Demirkol önemli açıklamalarda bulundu

“Takımın günahıydı”
banner598
Olympiakos - Beşiktaş maçının ardından NTV Spor'da müsabakayı yorumlayan Mehmet Demirkol, Aboubakar ve Quaresma'ya dikkat çekerken, ikinci yarıda oyuna giren Oğuzhan'la ilgili olarak ise çarpıcı yorumlarda bulundu.
UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş deplasmanda Olympiakos ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş ikinci yarıda daha etkili bir performans ortaya koyan ve net fırsatlar yakalayarak her şeye rağmen avantajlı bir skor elde etti.
Aboubakar ilk yarıda topla 5 kez buluştu. Biri de santra. Beşiktaş gibi takımın santrforunun daha çok oyunun içinde olması lazım. Geçen sezon Gomez daha fazlasını yapıyordu. Tabi Aboubakar'ın günahı mı yoksa Aboubakar'ın günahı mı? Bence takımın günahı.

"Şenol Hoca Quaresma'ya hatırlattı"
"İlk yarıda herkes Quaresma'ya bakıyordu ama Quaresma ben bu takımın kralıyım tarzına döndüğü zamanda işler olmaz hale geldi. Bu sezon hakikaten müthiş bir performans sergileyen Quaresma ilk yarıda eski günlerine dönmüş gibiydi. Çok şahsi oynadı. Şenol hoca belli ki devre arasında nasıl oynayacağını hatırlattı."

"Oğuzhan tatlı problem"
"Oğuzhan şöyle bir problem oluyor tahtaya yazılırken. Diğer oyuncuları yazıyor Şenol hoca. Buraya Oğuzhan'ı da yazarsam 10 tane hücumcu olacak. Bunu geçen sene de yaptı. Sporting maçında çok hücumcu oluyor dendi ama sonra Oğuzhan'ı alınca bambaşka bir hava aldı. Oğuzhan'la maça başlamak kolay gelmeyebilir. Olympiakos'un sahasına gitmek hakikaten kolay değil ama bir tarafta da limonata gibi seyirci vardı statta. Çünkü takım kötü futbol oynadı. Sonrasında zaten pozisyonlar yaşandı."

"Osmanlıspor'a üzülüyorum tekrar"
"Şimdi Osmanlıspor'a daha fazla üzülüyorum. İki takımımız da burada olabilirdi. Birbirleriyle mi eşleşirlerdi bilmiyorum ama şimdi daha çok üzüldüm."

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473