banner564

“Tarih yazacağız”

TOL Teknik Direktörü Mehmet Bolkan bu seneki hedeflerinin Türk Ocağı’na ilk lig şampiyonluğunu kazandırmak olduğunu söyledi

“Tarih yazacağız”
banner598
Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan takımın bu seneki hedeflerinin Türk Ocağı’na ilk lig şampiyonluğunu kazandırmak olduğunu kaydetti.
Teknik Direktör Mehmet Bolkan Türk Ocağı tarihinde hiç lig şampiyonluğu bulunmadığını belirterek “Bu seneki hedefimizi biraz daha yükselttik. Hedefimiz Türk Ocağı’na ilk lig şampiyonluğunu kazandırarak tarih yazmaktır” dedi.
Bolkan Türk Ocağı’nın 1955’ten beri 5 kupa şampiyonluğu bulunduğunu belirterek “Hiç lig şampiyonluğu maalesef yok. O yüzden bu seneki hedefimiz şampiyonluktur dedi.

“3-4 iyi futbolcu takviye edeceğiz”
Teknik Direktör Mehmet Bolkan ellerinde iyi bir kadro bulunduğunu belirterek “Bu kadroyu dağıtmadan tutacağız ve üzerine 3-4 tane iyi futbolcu koyarak şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız” dedi.

“Kaleci beklemede”
Mehmet Bolkan kaleci konusundaki gelişmelerle ilgili net bir durumun olmadığını belirterek “3 mü kalacak 3+1 mi olacak onu bekliyoruz. Kulüpler Birliği ve Futbol Federasyonu’nun kararını bekleyeceğiz eğer olmazsa mecburen biz de taviz vereceğiz” dedi. 

“6 Temmuz’da sezon açılışı”
Yeni sezon hazırlıklarını şu anda salonda yaptıkları çalışmalarla sürdürdüklerini belirten Mehmet Bolkan resmi sezon açılışının ise 6 Temmuz’da yapılacağını ve bu tarihten sonra da çalışmalara ağırlık vererek devam edeceklerini kaydetti.

“4 Temmuz’da balo”
Mehmet Bolkan 4 Temmuz tarihinde şampiyonluk balosu yapılacağını ve Malpas Otel’de olacak bu gecede Türk Ocağı taraftarlarının kenetleneceğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2017, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474