banner564

Tavlacılar dernek çatısı altında birleşti

Yeni kurulan Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği Türkiye ile eş zamanlı olarak WBF ( Dünya Tavla Federasyonu ) - Türkiye Modern Tavla Ligi'ne dahil oldu

Tavlacılar dernek çatısı altında birleşti
banner598
Yakın bir geçmişte kurulan Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği, Dünya Tavla Federasyonu 
(WBF ) çatısı altında Türkiye'nin birçok şehrinde gerçekleştirilen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligi'ne dahil oldu.
Başkanlığını Niyazi Ünlütürk'ün yaptığı Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği, Türkiye'de İstanbul, Ankara, Bodrum, Edirne, Antalya, Bursa ve Kocaeli'de eş zamanlı oynanan WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'ne dahil olarak Mayıs 2016 itibarıyla KKTC'de de faaliyete geçti. Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği ev sahipliğinde ve Niyazi Ünlütürk direktörlüğünde gerçekleştirilecek müsabakalar Gazimağusa Atis Cafe'de her salı oynanacak ve Mayıs ayı sonunda dereceye girecek oyuncular belli olacak. Bir sonraki sezon olan ( Haziran-Temmuz-Ağustos ) sezonu ise Haziran'ın ilk haftası başlayacak. Haziran'ın ilk haftası başlayacak bu yeni sezonda WBF-Türkiye-KKTC Modern Tavla ligi 18 yaşını doldurmuş bay-bayan tüm tavla severler katılabilir. Modern Tavla öğrenmek ve bu lige katılmak isteyen tavla severler Lig Direktörü Niyazi Ünlütürk ile irtibata geçebilirler. İrtibat No: 0533 8633424 veya Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği facebook sayfasına üye olabilirler.
 
 
Yakın bir geçmişte kurulan Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği'nin büyük başarısı
20-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Antalya-Kemer'de düzenlenen VII. Antalya Modern Tavla Şampiyonası’nda Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği oyuncuları büyük başarı göstererek 2 kupa ile adaya döndüler. 4 oyuncu ile katıldığımız bu turnuvada Ana Aktivite kategorisinde Dernek oyuncumuz Serkan Paşa 70 kişi içerisinden 3.cü, "1 point " kategorisinde de Niyazi Ünlütürk 128 kişi içerisinden final oynayıp 2. oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473