banner564

Tek amaç başarı

Dumlupınar A-2 Takımı bu sezonda Pro-Lisanslı Teknik Direktör Kamil Arifoğlu’ na emanet

 Tek amaç başarı
banner598
Kemal OKTA
Dumlupınar A-2 Takımı bu sezonda Pro-Lisanslı Teknik Direktör Kamil Arifoğlu’ na emanet. Dumlupınar A-2 takım yöneticileri Ömür Atamer, Çağın Öztenay ve Ali Gülhan  hedeflerini Diyalog Spor Servisi’ne aktardı. 
Mağusa alt yapısında futbolun gelişmesinde katkı koymuş ve birçok önemli futbolcu  yetiştirmiş bir hoca ile çalışmanın yanı sıra Pro Lisansa sahip bir hocanın alt yapıda görev almasının  Dumlupınar adına bir ayrıcalık olduğu dile getirildi.  Kamil Arifoğlu ile çalışmaktan oldukça memnun olduklarını belirten Ömür  Atamer hoca ile   uzun süre çalışacaklarını ve bilgilerinden yararlanacaklarını dile getirdi.

Futbolcu çıkarmak amaç, şampiyon olmak araçdır
Dumlupınar alt yapısının asıl hedefinin  alt yapıdan A takıma futbolcu yetiştirmek olduğunu belirten Ali Gülhan  geçen sezonki istiklarlarını koruyacaklarını aktardı. Dumlupınar A-2 takımında kiralık hiçbir oyuncunun olmadığını söyleyen Gülhan A-2 takıma kiralık oyuncu almanın yanlış olduğunu,  felsefelerine de uymadığını aktardı. Bu sezon 6 oyuncularını A takımına çıkardıklarını ve bu sayının her yıl planladıkları şekilde artacağını anlatan Ali Gülhan  Dumlupınar A-2 takımının felsefesini ‘‘Futbolcu Çıkarmak Amaç, Şampiyon Olmak Araçdır’’diye ifade etti.

Bizim için akademik başarıda önemli 
Sportif başarının yanında akademik yönlerinin her zaman önemli olduğunu çocuklara aktarıldığını söyleyen  Çağın Öztenay ise   sporcuların akademik yönleri ile ilgilendiklerini söyledi. Uyguladıkları programlar sayesinde önceki senelerde akademik başarısızlığı olan çocukların başarı düzeylerinin arttığını ifade eden Öztenay bu olaydan dolayı  mutlulu olduklarını belirtti.

Saha istiyoruz
1 Ağustos’ ta sezon açılışını yapmak istediklerini belirten A-2 yöneticileri, hangi sahada sezonu açacaklarını bilmediklerini bunun da  üzücü bir durum olduğunu vurguladılar. Spor ve Bakanlığı’ndan saha sorununun çözülmesi için yardım beklediklerini, belirten yöneticiler Mağusa Belediye Başkanı’nında saha konusunundaki sıkıntıyı bildiğini ve en kısa zamanda görüşmek istediklerini de sözlerine eklediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474